gnz Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 naszla mnie ochota by moze sprezentowac sobie jakas konsole ... jeszcze nic pewnego ale opini nigdy za wiele ;] nie mam o tym zielonego pojecia (gralem jedynie kiedys na ps1) co byscie polecili - wiem jedynie ze ps2 ma dvd - moze by sie przydalo ;] jak wypada w porownaniu z innymi konsolkami ... game-cub'y, jakies x-box'y i inne badziewia ;] jak mnie ktos wprowadzi w ten swiat to bede wdzieczny ;) PS: sprzet kupowany bedzie w usa wiec jakby mialy byc z tym jakies problemy - kable, wtyczki, przejsciowki czy inne takie to napiszcie co odpada ... jak juz mowilem nie znam sie na tym ;] dzieki brak mi czasu by googlowac recenzje ... dzieki za wyrozumialosc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grafi_ Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Hmm. Ja mialem 3 lata ps1. bardzo fajna konsolka ale ja zajezdzilem i sprzedalem. Osobiscie zastanowil bym sie nad PS2 i Xboxem. O Xboxie slyszalem ze jest fajna grafa na gierkach. Natomiast chodza glosy ze ps2 jakos dvd sprawdza sie lepiej niz dvd konkretych firm sredniej klasy. Z USA chyba nie powinno bycc jakiegos problemu z kablami. Ale pewnie bedziesz musial miec w TV zloncze ktore sie zwie "eurozloncze". Aha. Aby w ps2 grac w gry pirackie bedziesz musial wstawic taki specjalny chip koszt ok 80 zl. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr3zer Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2004 Bralbym ps2 dla GT3 8) Tez mysle nad taka opcja ale to za jakis czas .Z tego co wiem to ps2 w usa kosztuje ~ 100 dolkow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...