Gość Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Cze all No właśnie czy jest jakiś najlebszy emulator Glide'a pod karty nVidi (a zwłaszcza GF MX'a) Słyczałem że Creativ wypuścił coś takiego tylko nie wiem gdzie to znaleść (na stronie creativa nie ma). Możecie podać też nazwy innych programów które waszym zdaniem są bardzo dobre. Z góry dzięki za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 http://www.voodoofiles.com/type.asp?cat_id=14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Lub po prostu sciagnij sobie sterowniki fachmana i zainstaluj wersje z glide Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 12 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2002 Daj fachmana pod XP, ja jeszcze nie widziałem :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...