gaurii Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 mam mały problem. wyłączyłem komputer, i uruchamiając go ponownie wyskoczył mi błąd - coś w rodzaju nie ma jakiegoś pliku, lub plik xxx.xx jest uszkodzony. uruchom ponownie instalatora windows. windows nie chce się zainstalować. nawet po usunięćiu starego windowsa, i formacie dysku "c". a po skanowaniu dysku (przed instalacją windowsa) po wciśnięćiu "enyer" celem dalszej instalacji, instalator wychodzi mi do dosa, i wyskakuje mi taki błąd (żaden niebieski ekran). STANDARD MODE:FAULT OUTSIDE OF MS-DOS EXTENDER EC=0000 CS=0367 IP=47D0 AX=0000 BX=0367 CX=FFB4 DX=0367 SI=2ABA DI=7320 BP=0FB0 DS=036F ES=035F SS=027F SP=0F94 :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 heh....... Tylko po co koles zasmiecasz forum piszac ten topic 2 razy ? Skasuj ten jeden bo to bez sensu , tak syfic :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 oo! reed, jednak podkreciles swojego Xp?:) Pamietam, ze kiedys nie miales ochoty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 oo! reed, jednak podkreciles swojego Xp?:) Pamietam, ze kiedys nie miales ochoty... He he , podkrecilem , nie wytrzymalem z "dziewica" :mrgreen: Co do ochoty to mialem , tylko nie chcialem mostkow malowac, wiesz , gwarancja. No ale jest jeszcze FSB, no nie ? Poszedl ladnie i stabilny calkiem, o dziwo nawet moja Barracuda sie nie kaszani, a ponoc jest uczulona na dzwiganie FSB :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaurii Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 to, że są 2 nowe posty, to nie wiem dlaczego tak się zrobiło :( . musiałem nacisnąć 2 razy wyślij, czy cos takiego. tak czy tak sorx za to. ale naprawde chciał bym uzyskać odp. na mego posta. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeman Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 instalator wychodzi mi do dosaMoze to jakas lewa kopia Windy? To Win98? Sprobuj Xp 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 to, że są 2 nowe posty, to nie wiem dlaczego tak się zrobiło :( . musiałem nacisnąć 2 razy wyślij, czy cos takiego. tak czy tak sorx za to. ale naprawde chciał bym uzyskać odp. na mego posta. :? Drogiego posta po rostu skasuj Co do problemu to moze faktycznie jak kolega pisal plyta install ci zdechla ? Sprobuj z jakas inna, moze pomoze, no bo dziwne to troszke te objawy , to nawet na bady nie bardzo wyglada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaurii Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 to win98. dzień, i dwa dni prędzej instalowałem go z tej samej płytki. no chyba że w tym czasie mi się ta instalka uszkodziła choć troszkę w to wątpię. a "xp" nie chcę instalować. nie mam dostępu do niego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondiash Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Spróbuj od nowa założyć partycje. I nie zapomnij potem zrobić scandiska Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaurii Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 hm.. żeby to było takie proste. na pozostałych dyskach mam dane których nie mogę stracić, a na dyskietkę się nie zmieszczą.. czy jest możliwe że to jakiś wirusik??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondiash Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Może weź sobie od kumpla twardy i przekopiuj pliki spod Dos'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...