MeHow Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Mam problem. Oto i on: Podczas wlaczania komputera od czasu do czasu pojawia sie taka informacja: (NIEBIESKI EKRAN) Pojawił się problem i system windows został zamknięty, aby zapobiec uszkodzeniu komputera. UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME (potem sa zapisane porady - sprawdz sprzet itd.) Dodam, ze mam winXp i ostatnio sobie kupilem dysk Baracude IV 40gb, ktory sobie przygotowalem do pracy FDISKIEM. Prosze o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 wiem ze ktos tu juz cos pisal to NIEBIESKIM EKRANIE podczas loadingu win XP ale nie wiem co tam bylo dokladnie grane takie objawy moga tez wskazywac , na padnieta pamiec RAM " chociaz watpie w to " moze tez byc wirus Trudno okreslic o co chodzi w bledach systemow micro$ofta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 sprubuj odpalic systemik w trybie awaryjnym , a jak pujdzie to , moze sprawdz sterowniki , albo , zaintaluj jakies inne do kontrolera ATA, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 albo po prostu kręcony procek Xpek jest wrażliwy na podkręcone maszyny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...