amdek Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 To pytanie moze wydac sie wam dziwne ale coz :) Kiedys udalo mi sie cos zrobic ,dzieki czemu w panelu sterowania pojawila sie ikonka DirectX-a !! Po kliknieciu na nia pojawialo sie okienko: "Wlasciwosci : DirectX" z kilkoma zakladkami np. DirectInput, DirectPlay, Direct3D ktore mialy mnostwo szczegolowych opcji do ustawienia !!! Ale teraz nie pamietam co trza zrobic zeby ta ikonka sie tam pojawila, bo po zainstalowaniu DX8.1 jej tam nie mam , a jest mi bardzo potrzebna !!(nie chodzi mi o DXdiag.exe !!!) Aha mam win2000 .moze ktos wie co trza zrobic zeby sie tam pojawila ??!! (ja sobie tego nie wyobrazilem :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Masz tu ten pliczek: http://www.cisha.neostrada.pl/directx.cpl Umieść go w katalogu systemowym Windows. W win200 to będzie windowssystem32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amdek Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 Dzieki mam nadzieje ze pomoze !! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 11 Września 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2002 No i jak? Działa już? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...