avw Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Też o to pytałem kiedyś. Ale mnie uskokojono, że GF2 nie wydzieli nigdy więcej niż 20W i ze może pracować na byle czym ;) Nawet na takim Zalmanie do chipsetów płyty głównej. A zwykle montują na nich jakieś radiatory od starych coolerów (na śróbki od spodu - podobnie jak ten AC silencer). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Jest sens inwestowac w chlodzenie? To doloz i kup jakas karte lepsza. Tutaj masz opisane krok po kroku jak zmienic chlodzenie. A wentyl to chyba jaki kolwiek, zawsze bedzie to lepsze od zwyklego radiatora :). Chyba ze po prostu rzucisz jakiegos wentyla na ten radiator ktory masz. Moj przyjaciel kupil tego wentyla na radeona 9200 i wynik w 3dmarku zmienil mu sie z 2700 na ponad 6000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Moj przyjaciel kupil tego wentyla na radeona 9200 i wynik w 3dmarku zmienil mu sie z 2700 na ponad 6000. Z 2700pkt do 6000pkt po podkręceniu karty graficznej... 8O Niesamowite.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Ano niesamowite. W szczegolnosci ze nie napisalem ze ja podkrecal :):). Po prostu mial niski wynik bo mial wysoka temperature. a jak zaczal chlodzic to mu wynik skoczyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Ano niesamowite. W szczegolnosci ze nie napisalem ze ja podkrecal :):). Po prostu mial niski wynik bo mial wysoka temperature. a jak zaczal chlodzic to mu wynik skoczyl. To tu mnie zagiołeś.... Myślałem że ten Twój qmple chociaż podkręcał tą karte - i dlatego mu tak wynik skoczył... Ale przez zmiane samego cgłodzenia i taki duży skok.... 8O Dobre.... :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Hihihi sam sie zdziwilem. Ale rzeczywiscie radiator byl pierunsko goracy. Zastanawialem sie nawet czy go przypadkiem nie zdjac i nie przykleic jeszcze raz, ale mowie i tak przyda sie wiatraczek. No i teraz radiator jest chlodniutki i nie trzeba bylo sie bawic w odrywanie radiatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damqq Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 zawsze mozna jeszcze zamatowac z tylu grafy dodatkowy wiatraczek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 zawsze mozna jeszcze zamatowac z tylu grafy dodatkowy wiatraczek :) Albo radiator.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Moj przyjaciel kupil tego wentyla na radeona 9200 i wynik w 3dmarku zmienil mu sie z 2700 na ponad 6000. Mam gForca 2 MX40 mi skoczył z 1280 na 9200. Tylko dokonałem małego moda a mianowicie pożyczyłem od kumpla gForce Ti 4200 (po podkręceniu 9800) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :ploom: 8) 8) 8) 8) Co do tematu: załóż niebieski pasywny radiator na NB od zalmana u mnie już 2 tygodnie tak chodzi poziom decybeli gwałtownie spadł 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...