=mis= Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Biolog a robisz to na kompie z podpisu ? Bo ja mam trochę gorszą konfigurację a same literki sztuk 8 to pass recovery liczy mi w około 10 godzin. Więc coś masz nie tak. Pozatym skąd wiesz że jest dokładnie 8 literek ? I niemożesz poprosić o hasło z tamtąd skąd je ściągnołeś ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 podaj dokladna nazwe pliku (wklej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st551 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Hasłem w takich przypadkach jest adres strony internetowej która jest napisana w nazwie pliku lub w srodku archiwum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biolog Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Dziękuję wszystkim za zainteresowanie! <br> helium_vola_liod_by_www.releaseboard.6x.to.rar - ściągnięty mułem. Podałem 8 liter jako przykład. U mnie liczy 15-20 haseł na sekundę, zależnie od metody. Niestety, już 3-4 znaki dają taką ilość kombinacji, że chyba tylko SETI, albo UD coś by tutaj pomogło... Strona, podana w nazwie jest po niemiecku, wymaga rejestracji, a wrzucenie jej w Babelfisha nie rozwiązuje sprawy- tłumaczenie jest "troszkę" bez sensu. Miałem też drugi przypadek- podobny, w środku archiwum był plik tekstowy ważący chyba 50 bajtów. Próbowałem użyć jego nazwy jako hasła, ale nic to nie dało :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro1 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 wpisz to - releaseboard.6x.to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 u mnie adres strony z linka pomogł. dzieki daro1 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 hmm chyba ktos o bana sie prosi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pigi Opublikowano 13 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2004 cholera, mam wlasnie ten sam problem pomocy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...