mechl!k Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 No to ja polecam jakąś płytke ECS i do tego zestaw WC firmy C*C.... :lol: Nakręcisz i pokręcisz się na nich cu.downie.... :lol: A i wydajność zmiażdzy Cię.... :P Hehehe... mam dzisiaj dobry humor... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 No to ja polecam jakąś płytke ECS i do tego zestaw WC firmy C*C.... :lol: Nakręcisz i pokręcisz się na nich cu.downie.... :lol: A i wydajność zmiażdzy Cię.... :P ... :twisted: zapomniales dodac ze bedzie musiał zasiłke zmienic na megabajta :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 No to ja polecam jakąś płytke ECS i do tego zestaw WC firmy C*C.... :lol: Nakręcisz i pokręcisz się na nich cu.downie.... :lol: A i wydajność zmiażdzy Cię.... :P ... :twisted: zapomniales dodac ze bedzie musiał zasiłke zmienic na megabajta :wink:nie na rople lub codegena lub Qupa Tec :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 No to ja polecam jakąś płytke ECS i do tego zestaw WC firmy C*C.... :lol: Nakręcisz i pokręcisz się na nich cu.downie.... :lol: A i wydajność zmiażdzy Cię.... :P ... :twisted: zapomniales dodac ze bedzie musiał zasiłke zmienic na megabajta :wink: Fakt... ale koniecznie 200W lub 235W... Bo wtedy jest największa adrenalina! A i tak nie widac róźnicy do 350W to po co przepłacać... dee_wit - po jakiego <span style="color:red;">[ciach!]</span>a zakładałeś ten topiq? jeden identyczny Ci już nie wystarcza? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Panie , kup pan pół tony żwiru i bedzie w deche. a tak na serio to abit nf7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 :roll: Ja was rozumiem (1000 takich samych postow) ale dajcie se juz spokoj bo szkoda nerwow :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 No to ja polecam jakąś płytke ECS i do tego zestaw WC firmy C*C.... :lol: Nakręcisz i pokręcisz się na nich cu.downie.... :lol: A i wydajność zmiażdzy Cię.... :P ... :twisted: zapomniales dodac ze bedzie musiał zasiłke zmienic na megabajta :wink: Fakt... ale koniecznie 200W lub 235W... Bo wtedy jest największa adrenalina! A i tak nie widac róźnicy do 350W to po co przepłacać... dee_wit - po jakiego <font color="#FF0000">[ciach!]</font> zakładałeś ten topiq? jeden identyczny Ci już nie wystarcza? :evil: Racja oszczędność to podstawa :lol: Ja wiem czemu zakładał tak genialny topiq po to bo mu się nie chciało swojej [gluteus maximus] ruszyć i użyć szukajki no koments :lol: ROTFL :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Kurna same kozaki :evil: dee_wit zobacz tutaj http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=51753 a pozniej szukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Stary... a co mamy pisać? Ten sam stuff poraz enty...?? Dostął odpowiedz w TYM topiqu więc po co zakłada kolejny? I od czego jest Szukajka? Temat do zamkniecia.... Denkuje.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Stary... a co mamy pisać? Ten sam stuff poraz enty...?? Dostął odpowiedz w TYM topiqu więc po co zakłada kolejny? I od czego jest Szukajka? Temat do zamkniecia.... Denkuje.... :) Mech ja wiem, ale mi sie go troche zal zrobilo :wink: bo kazdy z was tez zaczynal jakos ( a temat trolli wiem ze jest drazliwy, ale coz takie czasy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 lajf is brutal end ful of zasadzkasz , teraz juz bedzie wiedzial ze najpierw trza uzyc mozgoo i szukajki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 26 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2004 lajf is brutal end ful of zasadzkasz , teraz juz bedzie wiedzial ze najpierw trza uzyc mozgoo i szukajki ;)Tak albo zrobi zadyme ze uzytkownicy i moderzy go gnoja ech ......... :roll: niewazne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Wy sie nie smiejcie...ludzie naprawde nie umieja szukac... :/ Dzisiaj przez pół godziny tłumaczyłem "gosciowi" jak zciagnanac plik torrentem Dawałem mu pół srodki - gotowe strony, keywordsy do wpisania w Google... w koncu nie wytrzymałem i spytałemn czy on wogóle neta umie uzywac? Czy google jest za trudny w obsłudze? A on na to "No umiem, ale nie uzywam" :| " To zacznij ;)" Potem ze miałem go dosc to dałem mu gotowce tylko do zciagniecia klikniecia bo juz cierpliwosci nie miałem :/ Co za ludzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...