muzyk Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Witam Mam pytanie czy jest ktoś kto podzieli się informacją jak długo tak naprawdę trzyma akumulator lub bateria w myszce bezprzewodowej . Dodam tylko ze chodzi mi o mysz opytczno – radiową. :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Witam Mam pytanie czy jest ktoś kto podzieli się informacją jak długo tak naprawdę trzyma akumulator lub bateria w myszce bezprzewodowej . Dodam tylko ze chodzi mi o mysz opytczno – radiową. :D :D :D Zależy jaki accu i jaka mysz Accu 2300 mAh może w super oszczędnej myszce trzymac nawet pół roku. A zwykła bateryjka w zwykłym prądożernym a4 techu może trzymać np tydzień. Za mało danych podałeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Dzięki pytam bo mam zamiar kupić i tu pojawiło się pytanie o sens korzystania z radiowo optycznej myszy chodzi głównie o czas w jaki rozładowuje się akumulator. Może ktoś jeszcze powie jak u niego długo działa mysz bez lądowania lub wymiany baterii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...