TeQuila SunRise Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Mam zamiar zrobic maly Update (ECS K7VZA) uzywam WinFlasha moze mi ktos szybko wyjasnic czy oprocz opcji "clear CMOS" nalezy tez zaznaczyc "clear PnP area" oraz "clear DMI area" ??? Jesli ich nie zazncze to updatowane zostana MainBlock i BootBlock bez DMI block i ESCD block Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Mam zamiar zrobic maly Update (ECS K7VZA) uzywam WinFlasha moze mi ktos szybko wyjasnic czy oprocz opcji "clear CMOS" nalezy tez zaznaczyc "clear PnP area" oraz "clear DMI area" ??? Jesli ich nie zazncze to updatowane zostana MainBlock i BootBlock bez DMI block i ESCD block widzisz sam sobie odpowiedziales na to pytanie jezeli nie zaznaczysz bedziesz mial upadatowany bios bez DMI block i ESCD block Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Hubi >> nie wiem do czego zmierzasz, ale pytalem sie - ""czy nalezy tez zaznaczyc "clear PnP area" oraz "clear DMI area" ??? "" -czyli czy trzeba to zrobic czy nie, ewentualnie na co to wplywa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...