necki Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Chciałem sobie sprawdzić stabilność procka włączam i po tym czasie co to wcześniej ustawiłem :) pokazuje się: cpu burn test has been successfully completed. No to się cieszę ale chyba powinno "wyskoczyć" jakieś podsumowanie czy jest stabilny czy nie, a może to ja coś nie tak zrobiłem w tym programiku??? Może ktośmógłby mi wytłumaczyć takie cuś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbi Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Jesli chcesz sprawdzić stabilność systemu to polecam ci Prime 95 i Super Pi - linki do tych programów znajdziesz gdzieś na forum. Z cpu burn nigdy nie korzystałem - mógłbyś mi podać linka do tego programu :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
necki Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 http://download.chip.pl/download_28446.html z tamtąd wystarczy już tylko POBIERZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
necki Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 aha czym się różnią te dwa prime ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harbi Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 aha czym się różnią te dwa prime ? Niezbyt rozumiem o co ci chodzi :( Oba te programy testują stabilność komputera. Sugerowałbym ci żebyś najpierw uruchomił Super PI i puścił największy test (32MB - będzie się robił ok 40 minut). Jak przejdziesz Super PI to odpal Torturetest w primie 95 (powinieneś zostawić tak komputer na kilka/kilkanaście godzin). Jeżeli twoja maszyna przejdzie takie katusze to jest na 100% stabilna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
necki Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Sorry, źle przeczytałem i myślałem że to dwa programy o takiej samej nazwie różniące się jedynie końcówką. Jeszcze raz sorry, mój błąd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...