Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 no wlasnie ...jak to zrobic aby sie wyswietlalo(no i dzialalo przy okazji tez:) ATA133/Ultra DMA 6?? bo ja we wl. tam gdzie jest dma dla dysku mam jak wol napisane ultra dma 5...stery do plyty mam najnowsze oczywiscie zainstalowane bez IDE SW...maxtorek 120GB..XP +SP1 a jak u was jest??? co macie tam napisane??? thx za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 z tym to jest dziwactwo Jak robie formata to instaluje najpierw sp1 pozniej odrazu via 4in1 i reszte sterow, gdybym zrobil na odwrot to bym zapomnial o ultra DMA 6 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 z tym to jest dziwactwo Jak robie formata to instaluje najpierw sp1 pozniej odrazu via 4in1 i reszte sterow, gdybym zrobil na odwrot to bym zapomnial o ultra DMA 6 ... no ja robie tak samo...najpierw windows , a potem od razu stery do plyty...tylko zauwaz ze ja mam nforce'a 2 , a ty Via :/ ...moze nie ma udma 6 dlatego ze nie instaluje IDE SW??? (ale przeciez tego gowna nie zainstaluje bo to psuje caly system) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...