Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 jesli jest temat o cd to ja zakladam o dvd...z jaka predkoscia nagrywacie plytki dvd??? ja do niedawna 4x ale od dzis chyba zaczne 2,4...chce miec pewnosc co do zapisu danych a poczekac 7 minut dluzej na plytke mi nie robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 bledne rozumowanie troche :] przy wiekszych predkosciach palnik uzywa wiekszej mocy lasera i juz nie raz plyty nagrywane x4 mialy mniejsza ilosc bledow niz przy x2.4 ja nygrywam tylko na Platinum'ach +R x8 przy predkosci x8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AleX69 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 _Vip_@ ... ja tez sie pod tym podpisuje ja bulkpaq'i 4x na 4x wypalam ... 8x to juz kaszana wychodzi (na nec'u - ma kiepska korekcje ... na innych est oK) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...