SLAPOn Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Mam takie pytanko dotyczace zasilki. Otoz chce sobie kupic nowa obudowe z zasilka. Pierwsze co zrobilem to wlazlem na allegro i znalazlem cos takiego: http://allegro.pl/show_item.php?item=29834094 Jak podaje sprzedajacy, obudowa posiada zasilacz 350W dla P4. I tu male pytanko. Posiadam procka firmy AMD. Czy bede mogl korzystac z takiego zasilacza?? Zaraz przeciwnicy codeshitow sie odezwa zeby nie kupowac takiego guano. ;) Wiem, wiem... macie racje, ale ja potrzebuje raz dwa taniej obudowy z zasilaczem. Na nowego chiefteca 360W przyjdzie czas :) Z gory dzieki za pomoc. I przepraszam jesli w zlym dziale postuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 hehe no pewnie ze bedziesz mogl uzywac :D "zasilacz dla p4" :lol: to ma wtyke +12v tylko dodatkowo bo intele tego wymagaja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 90% ludzi tak pracuje:] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Moze pociagnie moze nie zalezy jak nie bedziesz podkrecal to bedzie dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 ja bym nie ryzykował.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Nowy wytrzyma miesiąc ale jeśli już był używany, to może został mu tydzień, a może pół roku - nigdy nic nie wiadomo :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 dzieki za pomoc :D Mam jeszcze jedno pytanko (juz nie bede zakladac oddzielnego topicu). Czy zasilacz noname 300W pociagnie mi athlona 2000+, solteka frn2-rl, gf4mx (mam radka9800 ale boje sie go wsadzic w kompa z tym zasilaczem :P), 256mb ramu, 2x hdd po 80gb oraz naped dvd?? O podkrecaniu oczywiscie nie ma mowy. Chodzi mi tylko o to czy to wszystko bedzie dzialac i czy mi sie nic nie spali. Akurat musze pozostac przy takim zasilaczu przez przynajmniej miesiac. :|Nie takie zestawy noname'y ciągną, ale warunek jeden - żadnego OC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleem Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 dzieki za pomoc :D Mam jeszcze jedno pytanko (juz nie bede zakladac oddzielnego topicu). Czy zasilacz noname 300W pociagnie mi athlona 2000+, solteka frn2-rl, gf4mx (mam radka9800 ale boje sie go wsadzic w kompa z tym zasilaczem :P), 256mb ramu, 2x hdd po 80gb oraz naped dvd?? O podkrecaniu oczywiscie nie ma mowy. Chodzi mi tylko o to czy to wszystko bedzie dzialac i czy mi sie nic nie spali. Akurat musze pozostac przy takim zasilaczu przez przynajmniej miesiac. :| powaznie bym sie zastanowil przed wlaczeniem i moze do tego jakas modlitwa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Szkoda takiego sprzetu. Nie wkładaj tylko radka. Jak ci nie jest potrzebny koniecznie to zrezygnoj z jednego dysku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 hehe no pewnie ze bedziesz mogl uzywac :D "zasilacz dla p4" :lol: to ma wtyke +12v tylko dodatkowo bo intele tego wymagaja...a wiesz że mam taką samą wtyczke na swoim AMD?;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...