witchman Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zainstalowalem drivery omegi i tylko za pierwszym razem jak puscilem test w 3dmarku to wskazal wynik powyzej 9tys punktow. Na kolejnych testach bylo juz tylko 6800 punktow. Po dluzszych testach doszedlem do wniosku ze karta sie przestala podkrecac ( lol ? ). Ani AtiToolem ani RadLinkerem nie moge ustawic podkreconych zegarow, nie mam pojecia czemu tak jest : Mam najnowsze stery od omegi (67), ma ktos jakis pomysl ????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witchman Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 czy to mozliwe zebym mial zablokowany bios ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 jest caly wielki watek o r9550 - tam zapytaj ? po co plodzisz i zasmiecasz?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Po co zakladasz nowy temat skoro na drugiej pozycji na stronie masz wielki (56 stron) temat o redeonie 9550. http://forum.purepc.pl/about75130.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witchman Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 po to bo nie kazdy kto ma wiedze odwiedza tamten watek, potrzeboje odpowiedzi to tej konkretnej sprawy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stufka Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 po to bo nie kazdy kto ma wiedze odwiedza tamten watek, potrzeboje odpowiedzi to tej konkretnej sprawy... W tym wątku o 9550 znalazłem odpowiedź na podobny problem jaki miałem na stronie 53 albo 54 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witchman Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 stufka BIG THX ! jak zadziala to normalnie chyba jak cie kiedys spotkam to fundne tobie browca :D Omg bylem taki zdesperowany ze edytowalem bios karty.... ustawilem odrazu zegary i zflashowalem bios. Wszystko git bo karte odrazu wykryl z ustawieniami 400/540 ale niestety drivery omegi nie wyswietlaly nic... w sumie nie probowalem z normalnymi calatystami z tym zmienionym biosem ale mam nadzieje ze te softmoded drivery ktore mi podales stufka to beda dzialac :] Jak cos to topic do zamkniecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...