RoaDKilL Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 sprawdzę! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Oczywiście jeszcze napięcia (vcore, vdimm, vdd) zasiłka... albo inny bios... duuużo czynników wpływa na to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoaDKilL Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Więc co proponujesz? Mogę wykluczyć winę procesora? Napisz co ty byś zrobił w takiej sytuacji Zasilacz Deer DR-A400ATX (max 350W).bez aktywnego pfc. Jakie napięcia mam dać?( CPU 1.5V deflaut, teraz działa na 1.6V;agp, dimm itd=deflaut; bios standardowy Phoenix AWARD mam program magic flash temperatura proca ok.33-45 stopni.). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 7 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2004 Ja bym proponował zacząć podkręcać :D Po prostu daj max na ramy, na procka 1.6-1.7V i dawaj coraz wyższe FSB... po prostu powoli zwiekszać wszystkie napięcia oraz FSB... jaki masz sprzęt to już Ty powinieneś wiedzieć i ile voltów potrzebuje ;] Jeszcze pobaw sie timingami... zasiłka nie jest najlepsza... ale na takie dosyć średnie oc powinno (lecz nie musi...) wystarczyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoaDKilL Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 Śmiga na fsb 200@1.8V, dimm na 2.9, jak nie potrzebuje Mhz to ustawiam na fsb 166 lub 180. Muszę kupić radiatory na twinmosa i lepszy zasilacz i chłodzenie chipsetu. Temp. procka nie przkracza 45 stopni na fsb 190. Podoba mi się ten: http://www.4max.pl/default.asp?g=113&gg=38&produkt=997 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...