/\/\ Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Sailence co Ci się tak niepodoba. To że każdy niejest taki super jak Ty ?? No niestety, niektórzy są trochę młodsi i mniej doświadczeni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 mi nie chodzi o stan twojej wiedzy, tylko o sposób w jaki postępujesz! :( nie wiesz, że istnieje coś takiego jak FAQ'i? albo poprzednie topicy? :? w każdym z nich jest dokładnie opisane jak stworzyć dobre WC w różnych kofiguracjach sprzętowych twoje pytanie wystąpiło już na forum tysiące razy i każdy z zadających tłumaczył się dokładnie tak samo jak przeglądam te forum, a bardzo je lubię, bo można tu spotkać naprawdę doświadczonych tweakowców, od których wiele się nauczyłem, zbiera mi się na wiesz co, kiedy widzę kolejne topici, powielane przez nowych użytkowników teraz rozumiesz powody mojego postępowania? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/\/\ Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Wiem może za szybko stworzyłem ten topic ale nie myślcie że tylko jak usłyszałem o WC to od razu na tweak zadać pytanie. Czytałem arty na watercooling, moded-kompz forum, trochę tutaj poszukałem ale nie na wszystko były tam odpowiedzi. Tutaj jak ktoś zobaczy nowego pytającego się o WC to nieczytając co napisał jedzie po nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...