MaxximuS Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Witam Mam mały problem gdyz rozebrałem kolegi kompa bo po 3 sekundach sie wyłaczał ... z tego co mówił (athlon 2000) osiągał temp ok 55 *C w normalenje pracy wiec podejrzewam ze sie przegrzewał i sie wyłancza sam gdzy miał istawione w biosie ze przy 60 paru *C sam sie wyła.. zdjełem wentylator ...cały uwalony w kurzu w srodku pozapychane żeberka i zobaczyłem ze na procku 4 gumki które sie powinny znajdowac są w stanie...skurszenia... :o teraz mam pytanie jak je odbudowac ?? bo procesor jest sprawny czy wsadzac bez tych gumek ?? pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddie Chopin Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 a po jaka cholere ci te gumki?? i tak to sie do niczego nie nadawalo... jak tak bardzo cos tam potrzebujecie to CS AVE!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Jesli chcesz miec te gumki to kup na alegro jakis uszkodzony proceorek za 10zl. lub taniej, oderwij gumki i przeklej je na tamtem procek 8) . Te gumki maja za zadanie utrzymywac radiator w odpowiednij pozycji, aby lepiej przlegal do jadra. Mozlwe ze te gumki nie sa do niczego potrzebne i mozliwe ze ulozysz radiator na procku bez nich ale nie wiem bo nie mialem takiego przypadku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 8O BOSHE, TO STRASZNE, zawsze mozeszesz wystrugac dżewowe i przykleic :lol: A tak na serio, to po co ci te gumki? nie ma to nie ma. P.S temat raczej na osla... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 łokey Panowie dzięki jedziemy dalje bez gumek ...tych z procka:) btw: A jesli gumki to tylko durex :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...