hamersith Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Pewnie sie powtarzam, ale przy standardowym podkrecaniu wystepuja u mnie problemy (m.in. monitor). Jak optymalnie podkrecic ta karte. Oczywiscie nie przesadzajac, chodzi mi o bezpieczne podkrecenie. Dalsze parametry moje sprzetu: Pentium 4 2,4 GHZ, 512 ddr, LG Flatron F700B 17. thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Każda karta jest ma inne możliwości... Więc nie wiesz na ile pujdzie Ci napewno ten GF... Polecam metode prób i błędów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Pewnie sie powtarzam, ale przy standardowym podkrecaniu wystepuja u mnie problemy (m.in. monitor). Jak optymalnie podkrecic ta karte. Oczywiscie nie przesadzajac, chodzi mi o bezpieczne podkrecenie. Dalsze parametry moje sprzetu: Pentium 4 2,4 GHZ, 512 ddr, LG Flatron F700B 17. thxa mozesz jasniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 moze on kreci karta w slocie i ciagnac kabe; sie monitor wywraca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamersith Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 a mozesz jasniejJesli chodzi o monitor to co jakis blizej nieokreslony czas wylacza sie monitor i zmienia sie kolor klawisza wlaczania monitora, czesem sie udaje go reaktywowac, czasem tylko restart. Jak dokladnie podkrecic ta karte? Czym? Jak sie nie chce Wam rozpisywac prosilbym o linka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Jak dokladnie podkrecic ta karte? Czym? Jak sie nie chce Wam rozpisywac prosilbym o linka. Prosze bardzo.... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lookczyk Opublikowano 29 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2004 he he pozbądź się tej grafy bo procka ci tylko blokuje :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamersith Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Kupujac tego kompa ponad rok temu wydalem kupe kasy na ta karte :PP Napewno kupie inna do nastepnego kompa 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...