Kaeres Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 wojwara tylko na chwile przycmilo. Na pewno przemawia przez niego jakis szatan :) I to nie jego wina. Mozemy przeciez odprawic jakies wspolny egzorcyzm i powinno byc po klopocie. Zadzwonie sobie na infolinie i sie zapytam co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 [...] Rezygnuje z wielu przyjemnosci byle tylko oplacic lacze a studiuje informatyke wiec internet w domu musze miec. Juz widze mine wykladowcy jak mu powiem, ze czegostam nie przygotowalem, bo TP nalozyla limit na Neostrade i nie moglem czegos sciagnac na czas. [...] ale takie gadanie to juz glupota, albo niewydolnosc umyslowa autora. SZANOWNY PANIE KOLEGO STUDENCIE. Ja wlasnie skonczylem studia.I to na dodatek informatyke. dsl'a mam od roku, a przez 4 pierwsze lata uczelni uzywalem modemu. Jak trzeba bylo DB2 sciagnac, to sie mozna bylo z prowadzacymi dogadac - i na uczelni sie sciagalo. Aha, jakby juz dzisiejsi studenci zapomnieli - modem ma w idelanych warunkach 56 / 32 kbps. Ja nigdy na idealne warunki nie trafilem. ludzie, dajcie spokoj, za dobrze wam jest, przyzwyczajeni do promocji, instalacji za 1zl. komorek za 1zl, warezow za darmo z neo+ podzielonej na 10 osob. jeszcze raz przypomne ze 1 czerwca 1996 kazdy calowal tepse za darmowy 202122. a teraz kazdy by chcial 1-2mbit w domu dla siebie. "do ogladania stron" - rzecz jasna :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 wojwara tylko na chwile przycmilo. Na pewno przemawia przez niego jakis szatan :) I to nie jego wina. Mozemy przeciez odprawic jakies wspolny egzorcyzm i powinno byc po klopocie. Dawajcie ! Zadzwonie sobie na infolinie i sie zapytam co i jak. w sprawie egzorcyzmu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 [...] Rezygnuje z wielu przyjemnosci byle tylko oplacic lacze a studiuje informatyke wiec internet w domu musze miec. Juz widze mine wykladowcy jak mu powiem, ze czegostam nie przygotowalem, bo TP nalozyla limit na Neostrade i nie moglem czegos sciagnac na czas. [...] ale takie gadanie to juz glupota, albo niewydolnosc umyslowa autora. SZANOWNY PANIE KOLEGO STUDENCIE. Ja wlasnie skonczylem studia.I to na dodatek informatyke. dsl'a mam od roku, a przez 4 pierwsze lata uczelni uzywalem modemu. Jak trzeba bylo DB2 sciagnac, to sie mozna bylo z prowadzacymi dogadac - i na uczelni sie sciagalo. Aha, jakby juz dzisiejsi studenci zapomnieli - modem ma w idelanych warunkach 56 / 32 kbps. Ja nigdy na idealne warunki nie trafilem. ludzie, dajcie spokoj, za dobrze wam jest, przyzwyczajeni do promocji, instalacji za 1zl. komorek za 1zl, warezow za darmo z neo+ podzielonej na 10 osob. jeszcze raz przypomne ze 1 czerwca 1996 kazdy calowal tepse za darmowy 202122. a teraz kazdy by chcial 1-2mbit w domu dla siebie. "do ogladania stron" - rzecz jasna :lol: moze tobie jest za dobrze wiesz??? ale wiekszej ilosci polakom nie jest dobrze..jesli placimy 150zeta za lacze (1/8 1/9 pensji niekiedy) to chyba mamy prawo do korzystania z calej jego przepustowosci no nie?? a nie pierwszego dnia... co do 96 roku...chlopie czys ty na glowe upadl z 3 pietra??? 96 rok??? i co z tego??? to bylo PRAWIE 10 LAT TEMU...czasy sie zmienily , realia zycia tez...trudno zebysmy teraz calowali tepse po nogach ze laskawie mamy ADSL w Polsce...pamietaj ze ludzie chca isc do przodu a nie cofac sie ja po prostu nie wyrabiam jak slysze takie glupoty...po prostu <span style="color:red;">[ciach!]</span>ica mnie strzela... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 ja po prostu nie wyrabiam jak slysze takie glupoty...po prostu <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mnie strzela... a ja nie wyrabiam jak slysze takie glupoty jak te ktore wyzej zacytowalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 moze tobie jest za dobrze wiesz??? ale wiekszej ilosci polakom nie jest dobrze.. no przykro mi bardzo - mnie też nie jest za dobrze. Większość kasy wydaję na żarcie, za to co zostaje mogę sobie kupić trochę ciucha. A na zachodzie ? Ja za 2 pensje mam nową kartę graf do kompa - a na zachodzie za 1/10. Co to ma być ??? jesli placimy 150zeta za lacze (1/8 1/9 pensji niekiedy) to chyba mamy prawo do korzystania z calej jego przepustowosci no nie?? Prawo do korzystania wynika z umowy - jeśli podpiszesz umowę na neo+ to masz prawo do 5GB co do 96 roku...chlopie czys ty na glowe upadl z 3 pietra??? 96 rok??? i co z tego??? to bylo PRAWIE 10 LAT TEMU...czasy sie zmienily , realia zycia tez...trudno zebysmy teraz calowali tepse po nogach ze laskawie mamy ADSL w Polsce...pamietaj ze ludzie chca isc do przodu a nie cofac sie dokładnie tak jest - chcemy iść do przodu, ale aby trochę pójść do przodu trzeba się chwilkę cofnąć. za 4 lata nawet nie będzie sprawy 5 GB na dane przez ADSL. nie ma co dramatyzować - ci który naprawdę net jest potrzebny (np. studenci) dadzą radę na modemie lecieć, a płaczą ci którzy całymi dniami siedzą przed szklaną bańką ja po prostu nie wyrabiam jak slysze takie glupoty...po prostu <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mnie strzela... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 ale takie gadanie to juz glupota, albo niewydolnosc umyslowa autora. SZANOWNY PANIE KOLEGO STUDENCIE. Ja wlasnie skonczylem studia.I to na dodatek informatyke. dsl'a mam od roku, a przez 4 pierwsze lata uczelni uzywalem modemu. Jak trzeba bylo DB2 sciagnac, to sie mozna bylo z prowadzacymi dogadac - i na uczelni sie sciagalo. Nie po to place 139zl za net w domu zeby korzystac z niego na uczelni. Nie mowie juz o tym, ze na uczelni nie moge podlaczyc hdd ani nagrac plyty. Napedy na USB nie wchodza w gre. Aha, jakby juz dzisiejsi studenci zapomnieli - modem ma w idelanych warunkach 56 / 32 kbps. Ja nigdy na idealne warunki nie trafilem. Neostrade mam rowno rok. Wczesniej przez wiele lat mialem modem. 300zl na miesiac placilem. Jeszcze rok temu mialem pakiet nocny wiec rachunek byl troche nizszy, ale ile mozna siedziec w nocy i ile MB sie sciagnie( przypominam: rano trzeba wstac i isc na uczelnie)? Internet nie sluzy mi tylko do nauki. Czasami chcialbym w cos zagrac lub posluchac radia. ludzie, dajcie spokoj, za dobrze wam jest, przyzwyczajeni do promocji, instalacji za 1zl. komorek za 1zl, warezow za darmo z neo+ podzielonej na 10 osob. Zadna z tych rzeczy ktore wymieniles do mnie nie pasuje. jeszcze raz przypomne ze 1 czerwca 1996 kazdy calowal tepse za darmowy 202122. a teraz kazdy by chcial 1-2mbit w domu dla siebie. "do ogladania stron" - rzecz jasna :lol: Mam byc nadal wdzieczny TP za to? Ja nie chce szybszego lacza bo Neo 640 mi starczy na dlugo. Cos w tym zlego, ze ludzie chca szybszych lacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 (w razie gdyby posypało sie odpowiedzi pt. zmien operatora) w moim miescie jest tpsa, multimedia (także limity) i chyba nic pozatym nie liczac jakis osiedlowych sieci ale to wogole odpada bo wiadomo ze wiekszosc jest na neo bynajmniej ja nie spotakalem sie z tymi na dsl'u pozdrawiam pierwsze słysze o limitach w multimediach, co dziwniejsze jestem posiadzaczem łącza właśnie od nich;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 (w razie gdyby posypało sie odpowiedzi pt. zmien operatora) w moim miescie jest tpsa, multimedia (także limity) i chyba nic pozatym nie liczac jakis osiedlowych sieci ale to wogole odpada bo wiadomo ze wiekszosc jest na neo bynajmniej ja nie spotakalem sie z tymi na dsl'u pozdrawiam pierwsze słysze o limitach w multimediach, co dziwniejsze jestem posiadzaczem łącza właśnie od nich;] http://www.multimedia.pl/2481d303b105d8604...d15c4030f5176ca a to co jest Twoim zdaniem ?? fakt ze u nich przynajmniej mysla racojnalnie bo 1MB jest 30 GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedro_spd Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 ludzie, dajcie spokoj, za dobrze wam jest, przyzwyczajeni do promocji, instalacji za 1zl. komorek za 1zl, warezow za darmo z neo+ podzielonej na 10 osob. Tylko należy się zastanowić dlaczego ludzie dzielą. Dwie wersje: 1 - bo Polak potrafi i zawsz będzie kombinował, 2 - bo nie ma rozsądnej oferty dla przeciętnego zjadacza chleba - np. 320/128 za 50,00 zł, ale bez limitu (tyle by mi wystarczyło na własne potrzeby i nie tylko do www i e-mail'a). Kolejne sprawa to czy to sie tepsie opłaca. Jeśli kolesie sprzedający sieć przez radiówkę ładuja ludzi na opór (bo jak im udowodnić, że jest ich tylu w sieci, że moje gwarantowane pasmo do mnie już nie należy - niby 4 KB na głowę gwarantują? zawsze wykręci się, że wchodzę na wolne serwery - do tego kolesie nie przyblokowują LAN'u, nie dzielą dynamicznie pasma czyli kiszka, a p2p blokują groźbami - włączysz w dzień to Cię wywalą, ale wiadomo na ile to jest skuteczne) - na 512 po 30 osób. Dorabiają się na tepsie ile wlezie. Jeśli te 30 osób zrobiłoby sobie 3 neo po 10 osób lub (przypadek bardziej wyważony pomiędzy transferem, a ceną) 6 po 5 osób (z założeniem, że robią sieć koleżeńską bez zarabiania na innych) to DSL przynosi 1 x 255 zł, a neo 3 x 140 = 420 zł lub 6 x 140 = 840 zł. W jakim przypadku tepsa zarabia więcej? Oczywiście w przypadku DSL'a tepsa zarobi najwięcej w przeliczeniu na kb. Jeśli jednak tak będzie myślał marketing monopolisty to ludzię będą kupowali DSL'a, ale będzie ich siedziało na nim do oporu (od kolegi słyszałem o przypadku gdy na SDI siedziało 20 osób i zapewne to nie jest rekord świata) więc w ogólnym rozrachunku stracą. Jeśli naciągną na neo z limitami kogoś zielonego to klient delikatnie mówiąc się wnerwi, wyrobi sobie złe zdanie o tepsie i już więcej do nich nie przyjdzie jeśli tylko będzie miał wybór (możliwe też, że dołączy do nas przeklinających monopolistę). Na koniec mała rada dla marketingu tepsy: jeśli będziecie robić w balona ludzi do samego momentu pojawienia się realnej konkurencji to z netem będzie tak samo jak w przypadku telefonów - wchodzi dialog w bloku i prawie 100% wymienia operatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 moze tobie jest za dobrze wiesz??? ale wiekszej ilosci polakom nie jest dobrze.. no przykro mi bardzo - mnie też nie jest za dobrze. Większość kasy wydaję na żarcie, za to co zostaje mogę sobie kupić trochę ciucha. A na zachodzie ? Ja za 2 pensje mam nową kartę graf do kompa - a na zachodzie za 1/10. Co to ma być ??? jesli placimy 150zeta za lacze (1/8 1/9 pensji niekiedy) to chyba mamy prawo do korzystania z calej jego przepustowosci no nie?? Prawo do korzystania wynika z umowy - jeśli podpiszesz umowę na neo+ to masz prawo do 5GB co do 96 roku...chlopie czys ty na glowe upadl z 3 pietra??? 96 rok??? i co z tego??? to bylo PRAWIE 10 LAT TEMU...czasy sie zmienily , realia zycia tez...trudno zebysmy teraz calowali tepse po nogach ze laskawie mamy ADSL w Polsce...pamietaj ze ludzie chca isc do przodu a nie cofac sie dokładnie tak jest - chcemy iść do przodu, ale aby trochę pójść do przodu trzeba się chwilkę cofnąć. za 4 lata nawet nie będzie sprawy 5 GB na dane przez ADSL. nie ma co dramatyzować - ci który naprawdę net jest potrzebny (np. studenci) dadzą radę na modemie lecieć, a płaczą ci którzy całymi dniami siedzą przed szklaną bańką ja po prostu nie wyrabiam jak slysze takie glupoty...po prostu <font color="#FF0000">[ciach!]</font> mnie strzela... no masz racje cofnij sie do ery c 64 ba po co ?? nie jeszcze dalej do jaskini eheheh h nie będzie potrzebny net o tak no i zapłać mi za danie rady siedzenia na modemie !!! rabunki minimum po 200 zł na miech ??!?!?!?! TPSA tylko u mnie jest świetnie życze nadal takiego myślenia poprosze tepse o limit 1 mb aby mi sie w głowie nie przewróciło ze szczęścia trochę sie cofne hehehhe :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 (w razie gdyby posypało sie odpowiedzi pt. zmien operatora) w moim miescie jest tpsa, multimedia (także limity) i chyba nic pozatym nie liczac jakis osiedlowych sieci ale to wogole odpada bo wiadomo ze wiekszosc jest na neo bynajmniej ja nie spotakalem sie z tymi na dsl'u pozdrawiam pierwsze słysze o limitach w multimediach, co dziwniejsze jestem posiadzaczem łącza właśnie od nich;] http://www.multimedia.pl/2481d303b105d8604...d15c4030f5176ca a to co jest Twoim zdaniem ?? fakt ze u nich przynajmniej mysla racojnalnie bo 1MB jest 30 GB całe życie sie człowiek uczy;] ale ja jestem z tych słabszych więc limit mnie nie dotyczy, ale z tego co widze to tv kablowe najmniej lecą sobie w kulki :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 (w razie gdyby posypało sie odpowiedzi pt. zmien operatora) w moim miescie jest tpsa, multimedia (także limity) i chyba nic pozatym nie liczac jakis osiedlowych sieci ale to wogole odpada bo wiadomo ze wiekszosc jest na neo bynajmniej ja nie spotakalem sie z tymi na dsl'u pozdrawiam pierwsze słysze o limitach w multimediach, co dziwniejsze jestem posiadzaczem łącza właśnie od nich;] http://www.multimedia.pl/2481d303b105d8604...d15c4030f5176ca a to co jest Twoim zdaniem ?? fakt ze u nich przynajmniej mysla racojnalnie bo 1MB jest 30 GB całe życie sie człowiek uczy;] ale ja jestem z tych słabszych więc limit mnie nie dotyczy, ale z tego co widze to tv kablowe najmniej lecą sobie w kulki :roll: no wlasnie ja tez bylem z tych słabszych mialem 128 a pozniej byla zmiana na 160 ale to za malo dla moich potrzeb (tak jak pisalem radia internetowe) chociaz na dzien dzisiaj nie wiem czy nie zaczac załowac tej zmiany...pożyjemy zobaczymy co bedzie dalej.....mi jeszcze troche brakuje to konca umowy z tpsa wiec narazie bez limitu :D ...jestem ciekaw co by bylo jakbym już dzisiaj udał sie do telepunktu i chciał przedłużyć umowe na nastepny rok czy mógłbym to zrobic na obecnych warunkach :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 A ja mam neo+ 640 od sierpnia 2003 roku.. tralalalalaa tralalala I umowę na czas nieokreślony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shim Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Podsumowując. Od dnia dzisiejszego France Telecom oferuje nam łącze 1MBit z przepięknym limitem 5GB (15GB!!1111oneone w promocji do końca roku) co daje nam: - 161MB dziennie do sciągnięcia, czyli (według specjalistów tpsa): - 4 Mp3 - 20MB - 2 Trailery w wysokiej jakości (albo 4 w niskiej/średniej) - 60-80MB - 2 Programy shareware 10-20MB - Reszta na oglądanie stron 20-40MB (i niestety nie możemy tutaj sobie pozwolić na zassanie nowej Fedory3/FreeBSD 5.3 ponieważ zajmują one 4+1 płyty a to wykorzystałoby 85% naszego limitu na cały miesiąc i to w 5 godzin!) DZIENNIE. Czyż to nie jest rewelacja? Aż tyle dostajemy za 149zł miesięcznie. Proponuję pokłonić się ku naszemu Wielkiemu i Wspaniałemu Generałowi oraz Przywódcy Narodu jakim jest TP za tak wspaniałe dary dla swoich klientów. Postarajmy się zmniejszyć nasze wymagania i oczekiwania oraz cofnąć się w rozwoju teleinformatycznym jak to sobie życzy nasz Jedyny i Nieomylny Provider. Pamiętajcię Towarzysze i Przodownicy Pracy! 161MB dziennie i ani jednego MB więcej. Matka Rassija... erm TPSA się o Was troszczy i dba. PRECZ z Wolnym Rynkiem. KOMUNA WRÓCIŁA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fetorman Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 A ja ma podpisana 15.12.2003 umowa lojalnosciowa na 12 miechow to jaka to umowa :?: Moge sobie przedluzyc bez tego limitu danych :?: Bo nie bardzo kapuje tego :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 TPSA już sie pochwaliłea 1024 kB/s och jeje reprezentacja zaśpiewa mi po przekroczeniu limitu aaa aaa były sobie kotki dwa właśnie piana z ust mi leci !!!!!!!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Pamiętajcię Towarzysze i Przodownicy Pracy! 161MB dziennie i ani jednego MB więcej. Matka Rassija... erm TPSA się o Was troszczy i dba.Alez tak! mateczka tp.sa dba o nas bardzo; wczoraj dbajac o interes klienta (czyli moj) ograniczyla mi tranfer do 0,4kb/s 8O :x czy jak wolicie 0,05B/s - internet smigal az milo. Pani z party line wykazala sie totalna niwiedza; i znowu musialem ja zjebac :evil: Naszczescie (ich szczescie) naprawili w jeden dzien; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Jack Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Black256 napisał: chodzcie do telepunktow i zadajcie najbardziej oczywiste pytania, dzwoncie na bezplatna linie tpsa, zablokujcie ich telefony, Otórz muszę pozałatwiać ważne sprawy (np neo dla mojej siostry) i co .... ? nic - bo linia zajęta. i tak jest zajeta albo nikt nie odbiera jak zakladalem neo i okazalo sie ze zly id mi dali i pzyszlo do dzwonienia na ta linie to od 18 do 3 w nocy minelo pare ladnyh godzin ..... a dzwonilem na zmiane z braciszkami co kilka minut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Co do laczenia sie na party line, to nie moge powiedziec - ostatnimi czasy nie czekalem na polaczenie dluzej niz 2-3 minuty; co nie zmienia faktu, ze poprzednia reklamacje zalatwiali 1,5 miecha. Dzisiaj z ranca znowu (3 juz raz) zadzwonila pani z telepsuf; poinformowac, iz reklamacja zostala rozpatrzona pozytywnie - jak bym <span style="color:red;">[ciach!]</span>a tego nie wiedzial z poprzednich dwoch telefonow! :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 dzis widzialem w tv reklame telepsa ze neo przyspiesza az do 1024kb/s...oczywiscie o limicie ani slowa...myslalem ze ze zlosci rozpierdziele telewizor butem :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirTIM Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 A ja ma podpisana 15.12.2003 umowa lojalnosciowa na 12 miechow to jaka to umowa :?: Moge sobie przedluzyc bez tego limitu danych :?: Bo nie bardzo kapuje tego :? no wlasnie... czy mozna przedluzyc, na tych samych warunkach, czy przemilczec, a wtedy przechodzi na czas nieokreslony, ale chyba abonament jest wiekszy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 dzis widzialem w tv reklame telepsa ze neo przyspiesza az do 1024kb/s...oczywiscie o limicie ani slowa...myslalem ze ze zlosci rozpierdziele telewizor butem :evil: :evil: :evil: :evil: lol, ani ciut o limicie?? a tyci tyci male literki gdzies? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 A ja ma podpisana 15.12.2003 umowa lojalnosciowa na 12 miechow to jaka to umowa :?: Moge sobie przedluzyc bez tego limitu danych :?: Bo nie bardzo kapuje tego :? no wlasnie... czy mozna przedluzyc, na tych samych warunkach, czy przemilczec, a wtedy przechodzi na czas nieokreslony, ale chyba abonament jest wiekszy?? jest w drugim watku (o limitach) o tym :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 dzis widzialem w tv reklame telepsa ze neo przyspiesza az do 1024kb/s...oczywiscie o limicie ani slowa...myslalem ze ze zlosci rozpierdziele telewizor butem :evil: :evil: :evil: :evil: lol, ani ciut o limicie?? a tyci tyci male literki gdzies? Ja nie widziałem. Chyba ze są tak małe jak twój podpis 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramp Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Wojwar żygać mi się chce jak to czytam, normnlanie jak dzieci. Zauważ tylko jedno nie sciągam warezu ani z p2p sciagam demka, albo jakieś mp3 z wp gadam na gg i przeglądam stronki www, Jakbyś tak zobaczył te 5gb nie starczy nawet na to. Często lubie też grać w gry przez neta czy do tego musze mieć idsl ? A iwesz że granie w counter-strike'a 5-6 godzin dziennie przez 2 tygodnie, prawie, zjada 5gb !!! A granie to chyba normlna domowa sprawa dla zwykłego kowalskiego. TPSA źle postepuje, ale jak widać my nie mamy na to wpływu. Analizy przeprowadzane przez tpsa na 100% nie są wiarygodne. Jednak to moja własna opinia możesz sobie krytykować co chcesz ja i tak niemam czasu dla takich jak ty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Wojwar żygać mi się chce jak to czytam a co mi do tego co robisz w wolnych chwilach ? Jednak to moja własna opinia możesz sobie krytykować co chcesz dokładnie - mamy wolność ja i tak niemam czasu dla takich jak ty. to się nie udzielaj więcej :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramp Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Czytam, ale mam mdłości na takich jak ty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 2 sprawy :) A czy wy wiecie wogule matoly po co sa te limity ?? Bo coraz wiecej ludzi zaczyna dzielic neo a dla TPSA nie jest to zysk do dzielenia macie dsl-a a nie neo. Jak dla mnie loklanego providera to bardzo dobry krok ze strony TPSA rynek musi byc podzielony na wiekszych i mniejszych. Przeciez TPSA wie ze ludzie dziela neo dlatego zrobili zmiany w cenniku dsl-a. Owszem przyznam ze dla 512 kbps limit 5 gb to chore bo po pobraniu aktualizacji do xp ty chyba z 300 mb z limitu zniknie jak nie wiecej. Ogólnie mowiac ja jestem zadowolony bo poznikaja mi w okolicy male sieci lokalne w ktorych na neo 512 siedzi 20 osob. Takie sieci psuja wizerunek Internetu bo niestety czesc naszego spoleczenstwa niema pojecia czym sie rozni 512 od 128 i potem chodza i pier... ze mial Internet ale wolno chodzi...bo jak ma chodzic szybko jak duzo malych blokowych fajansiarzy pozakladalo sieci i dorabiali na neo po 300 zl miesiecznie podlanczajac kogo sie da z sasiadow. KONIEC NADSZEDL WASZ KRES I CH... WAM W DU.... ZEGNAM OZIEMBLE !!! TPSA RULEZZZ !!!! I MYSLE ZE PO TYM KROKU TP-sy KAZDY ISP SIE ZE MNA ZGODZI ZE DLA NAS FIRM TAK BEDZIE LEPIEJ BO WRESZCIE SIE WYKONCZY DZIECI Z OSIEDLA Z RUTEREM DO DZIELENIA NEO. fiu fiu, normalnie fura skora i komoora buhhaha ( byles tak cienki ze cie dzieciaki z intersu wygryzly buhahaha ) do wojwara :) upoor godny podziwu A na koniec :) coz niewiele osob pamieta ale gdy powstawala neostrada ( wtedy jescze neostrada 1024 i 2048 ) limity byly zaplanowane od poczatku, to ze wprowadza wkoncu bylo pewne na 100 % , bzdoora oczywista jest to ze limity wynosza 5 gb dla 1024 kb . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biedron Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Powiem krotko. TPSA dalo ciala na calej linii. Mialem wlasnie zalozyc neo 640 a teraz lipa. Bede ciagnal na mojej tragicznej radiowce 128 dopoki nie bedzie w ofercie czegos na czym da sie grac sciagac i pracowac a bedzie zarowno w miare tanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...