Skocz do zawartości
Black256

PROTEST

Rekomendowane odpowiedzi

...pozostaje nam tylko czekać na ogólnodostępną konkurencję i życzyć szanownej telekompromitacji jak najszybszego upadku, albo jakiejs klęski zywiołowej w której ucierpiałaby cała ta złodziejska firma wraz z osobami które nią rządzą. Ja osobiście mam alergię na tą firmę, jej zakłamane reklamy telewizyjne, które robią ludziom wodę z mózgu. Ciśnienie podnosi mi juz sama melodyjka z reklamy TV, a także sama p. Czubówna. Podobnie działało na mnie logo TP, ale ostatnio zostało zmienione. NIestety zmienili tylko logo, a jak wiadomo - g ó w n o nigdy nie będzie cukierkiem, choć byśmy nie wiem jak pięknie je opakowali....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe Domik skad masz zdjecia zaslonek z domu wojwara ??(twooj avatar)

Pan wojwar zapomnial chyba ze czasy prl juz minely (podobnie jak zarzad t-psy) i wciaz zyje mysli ze miesko dostajemy na kartki(bo tak jest wlasnie z limitaami na neo+ masz swoje 5GB karteczek to dostajesz miesko, choc pewien postep jest bo jak kartki na mieso sie skonczyly to ci pani w miesnym nie dawala smalcu za ladny usmiech , a tu nawet usmiechac sie nie trzeba :wystarczy placic 139/59 /miech ).

<EDITED> Przegladalem sobie archiwa IPN i oto co natrafilem:

Dołączona grafikaDołączona grafika

Radzi on zeby wyjechac z kraju jak nie pasuje , ok wlasnie chcialem ale kurde skonczyl mi sie limit i nie moge juz przegladac ofert biur podroozy , aukcji nieruchomosci za granica itp itd.

OK mozna pomyslec ze jak sie nie jest klientem / nie zamierza byc to sprawa nas nie dotyczy , jesli jednak ja nie zaprotestuje to :

"Towarzysze! Dyskusja na zjeździe wykazała całkowitą jedność poglądów naszych kierowników partyjnych, można powiedzieć, we wszystkich zagadnieniach polityki partyjnej. Żadnych wystąpień przeciw referatowi sprawozdawczemu, jak wiecie, nie było. Ujawniła się zatem niezwykła ideowopolityczna i organizacyjna zwartość szeregów naszej partii. (Oklaski). Powstaje pytanie, czy wobec tego potrzebne jest wygłoszenie słowa końcowego? Sądzę, że nie jest potrzebne. Pozwólcie mi więc zrzec się słowa końcowego. (Burzliwa owacja, cały zjazd wstaje, potężne „hura", chóralne okrzyki: „Niech żyje TPSa!" Zjazd stojąc śpiewa „Międzynarodówkę". Po odśpiewaniu „Międzynarodówki" owacja zaczyna się na nowo. Okrzyki: „Hura!", „Niech żyje TPSa!", „Niech żyje KC!" ==>Rzecznik Tpsa, Wystąpienie końcowe na XVII Zjecie WKP(B), 31 I 2005r.(Józef Stalin, Wystąpienie końcowe na XVII Zjecie WKP(B), 31 I 1934 r.)

Ale niektoorym to sie marza takie czasy ...ach bylismy wtey u zlebu .... co to sie Polske nadoilo ....my nie chcemy konca tego raju ....==>bo gdy spoleczenstwa sie nie informatyzuje to spoleczenstwo sie nie rozwija o czym towarzysz wojnar chyba zapomina(albo nie chce dopuscic do siebie tej wiedzy) a jak sie spoleczenstwo jako calosci nie rozwija to pozostaje w tyle za sasiadami ktoorzy jednak pewne zaleznosci dostrzegaja .

Nie jestem uzytkownikiem/ klientem (bezposrednim) tPSA jednak zglaszam stanowczy PROTEST przeciwko takim praktykom.

I PAMIETAJ FORUMOWICZU:

Dołączona grafikaDołączona grafika

BTW:Jak rozmawialem ostatnio z kolega to powiedzial mi ze limity sa tylko na protokoly http i ftp a na udp nie ma wiec grac mozna dowoli i to nie obcina ci "karteczek na miesko".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi