piotr-jak Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Posiadam sprzęt Athlon 2000XP płyta Giygabyte ga-7va (kt 400)pamięć 512DDr400 Radek Gigabyte 9600Pro. Podczas grania np w FarCray Collin4 i inne pojawiają się paski, trójkąty(śmieci) karta chodzi na standartowych ustawieniach 400/600 nie była kiedykolwiek kręcona Zmiana sterów nic nie zmienia mam teraz zainstalowane omegi 4.8 Dodam ze zasilacz 350wat Megabajta. Co może być przyczyną owych alertów? Z góry dzięki za rady.Karte mam ze 2 tygodnie iść wymienić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 hmmmm od poczatku masz krzaki jak tylko dostales karte ????? sproboj wylonczyc fastwrite i zobacz moze czy zmiana agp z x8 na x4 cos pomoze jezeli nie to wymieniaj :P pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Za Stormem a jeszcze zasilacz jakiś mocniejszy przetestuj. Jak to nie pomoże szybciutko idź wymieniaj (jeśli się uda bo R9600Pro do GB się podobno wszędzie skończyły). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesioo Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 No Piotr witaj w klubie! :) Do wczoraj działo mi się to samo. Zrobiłem format dysku, reinstall windy i to pomogło. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...