johhnie walcker Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Czy warto kupic ten dysk??? jak on ma sie do wydajnosci wzg np. raptora i innych dyskow Scsi?? Jest dosc tani na allegro nowy mozna kupic za 219 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 piękna sprawa na dysk systemowy i czesto ruszane progsy/gry, 15k rpm,,, na pewno bedzie glosny heh ;-) czasy wyszukiwania - po to się takie dyski produkuje/kupuje, tutaj raptor odpada, ciężko jednak wykozystac zalety takiego dysku w domu - ząbki pokaze dopiero przy kilku userach jako dysk serwerowy,, transfery - nie wiem, wydaje mi sie że będą porównywalne, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johhnie walcker Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 ST118202LC ten akurat ma 10k rpm:) cheatach Lw mają 15k rpm ST118202LC akurat nieco starszy jest - ale czy ktos moze mial z nim doczynienia? Ponieważ ja niestety nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...