Chaos Gdańsk Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 ile za nie moge dać i czy wogóle warto ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 ja ostatnio sprzedawałem corsarze VS512MB400 za 370zł spokojnie latały na 220 wiecej my z kumplem nie probowali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Jeśli to na cpc on, to coś mi tutaj winbondami śmierdzi ;) Na jakim napięciu osiągają to co na zdjęciu? A cena to jak dałbyś nie więcej niż 600zł. PS. Jak się pospieszysz to dostanież coś takiego, nawet lepsze, od Rapry, w dziale sprzedam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 To musza byc Winbondy :D, max co bym dal to 250-300 za kostke (jesli chcesz je wykorzystywac do extremalnego OC). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 28 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 nie będe zakładał new tematu więc odświerze stary :) co sądzicie o tym ??? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=31854559 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Nic specjalnego CH5 -> średnie ramki, niestety to już nie to co BH5/6 Ale za 400zł można brać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Gdańsk Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 jak brać to brać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...