Skocz do zawartości
Gosu

WIELKI problem z internetem w win xp!POMOCY!

Rekomendowane odpowiedzi

Mam natępujący problem z interentem pod win xp(pod 98 jest git)

Więc mam neo + (768 kb) i cały czas UPLOAD keidy nic nie robie wykorzystywany w 100%,internet chodzi tragicznie,zazwyczaj stornki się nie otwerają,i jest fatalnie.Mam zainstlownego Norto Antywirusa 2004,all updatey do win xp.Nigdy nie mialem takich problemów,a sytsem mam na nowo postawiony.Psialęm w dzile "PRoviderzy" ale nie uzysakłęm jescze odpwiedzi,pewnie cos jest z windowsem.Prosze o pomoc.:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo znowu jakieś gó-wno weslzo od netu,teraz skanuje ntywirami Nortonem,i mksem online co sie da i recznie wywalam te syfy.no ale fakt jestem gfaktem TPSA,powinna zabezpiecznia zapewnic.

ALe TEPSA do TEPSa i zawsze będa śmieciami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam neostrade , serwer na linuhu i od niedawna windoze xp u siebie na kompie

i od niedawna wystepuje u mnie problem z poloczeniem sie do netu i do serwera

problem wystepuje losowo raz na 3 dni a czasem raz na 3 miesiace i trwa kilka godzin lub nawet dni

naprawianie polaczenie i inne zeczy nic nie pomagaja

kontrolka na swithu po prostu gasnie jak by kabel byl nie podlaczony

wszystko bylo sprawdzane (zarabiane wtyczki po kilka razy , wymiana katy sieciowej na inna , restarty serwera i switha )

pzy windozie 98 problem nie wystepowal

a ze to jest zwiazane z windoza XP to jestem pewny bo sasiad z innej sieci tez ma xp i podobny problem (maja neo na kilka kompuw i royter a wczesniej mieli linuha i tez to samo bylo )

wiec mam pytanie :

czy ktos mial cos podobnego u siebie i czy mozna jakos temu zaradzic nie wymieniajac windozy XP na inna?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi