Gosu Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Mam natępujący problem z interentem pod win xp(pod 98 jest git) Więc mam neo + (768 kb) i cały czas UPLOAD keidy nic nie robie wykorzystywany w 100%,internet chodzi tragicznie,zazwyczaj stornki się nie otwerają,i jest fatalnie.Mam zainstlownego Norto Antywirusa 2004,all updatey do win xp.Nigdy nie mialem takich problemów,a sytsem mam na nowo postawiony.Psialęm w dzile "PRoviderzy" ale nie uzysakłęm jescze odpwiedzi,pewnie cos jest z windowsem.Prosze o pomoc.:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Pewnie cos jest z jakims trojanem, ktorego szmelcowaty nav nie wykryl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zainstalowalem fireewala "Sygate" i jest git,powyywałą w cholere jakiesgos [ciach!]a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacH Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 ten sam problem miałem u koleżanki, zaistalowanie firewalla pomogło :] Podobno tak jest właśnie w XP, dzwoniłem do TPSA i to potwierdzili, podobno wszyscy urzytkownicy NEO i win xp mają taki problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 No ja kiedys nie miałem problemu,anwet z win xp,ale teraz mam firewalla i jest juz oK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacH Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 bez wachania możemy wine zrzucić na TPSA, myślisz że jakim cudem wjebało sie jakieś [ciach!]o na kompa jak nie przez neo :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Albo znowu jakieś gó-wno weslzo od netu,teraz skanuje ntywirami Nortonem,i mksem online co sie da i recznie wywalam te syfy.no ale fakt jestem gfaktem TPSA,powinna zabezpiecznia zapewnic. ALe TEPSA do TEPSa i zawsze będa śmieciami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacH Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Amen!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Jack Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 mam neostrade , serwer na linuhu i od niedawna windoze xp u siebie na kompie i od niedawna wystepuje u mnie problem z poloczeniem sie do netu i do serwera problem wystepuje losowo raz na 3 dni a czasem raz na 3 miesiace i trwa kilka godzin lub nawet dni naprawianie polaczenie i inne zeczy nic nie pomagaja kontrolka na swithu po prostu gasnie jak by kabel byl nie podlaczony wszystko bylo sprawdzane (zarabiane wtyczki po kilka razy , wymiana katy sieciowej na inna , restarty serwera i switha ) pzy windozie 98 problem nie wystepowal a ze to jest zwiazane z windoza XP to jestem pewny bo sasiad z innej sieci tez ma xp i podobny problem (maja neo na kilka kompuw i royter a wczesniej mieli linuha i tez to samo bylo ) wiec mam pytanie : czy ktos mial cos podobnego u siebie i czy mozna jakos temu zaradzic nie wymieniajac windozy XP na inna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...