rumun_666 Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 No, jakos nei znalazłem tematu o off roadzie, wiec zaczne od tego, ze jestem fanatykiem tego rodzaju sportow. Zarowno jesli chodzi o rowery, motory, czy samochodzy (ownzz :twisted: ) NIe dawno kolo Sanoka w Hoczwi otworzyli tor off roadowy i miałem okazje sie po nim przejechac. Rewelka, tyle moge o tym powiedziec. Samochod, ktorym jezdziłem to NIssan a właścwie jeszcze Datsun Patrol 3l 32' koła, po przeróbkach. Mianowicie resory zostały przeniesione nad mosty co podwyższyło zawieszenie o 20 cm. Podwójne resory, klatka zabezpieczająca stalowa. Przerobiony na pick-upa. NIestety został sprzedany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 eee i co z tego? :roll: usun 2 topici bo zalozyles 3 takie same Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 http://s94251975.onlinehome.us/rccrawler/Bunce1.WMV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 nie chcaca jest kilka topicow z tego wzgledu ze net chodzil mi tragicznie i zawieszała sie strona, takze nie wiedziałem ze to sie powysyłało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 nie chcaca jest kilka topicow z tego wzgledu ze net chodzil mi tragicznie i zawieszała sie strona, takze nie wiedziałem ze to sie powysyłało...Tez tak czasami mam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...