Goomba Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Mam ok.350zł na karte graficzną i mam zamiar kupić GF4TI4200 128MB (AGP x8), ale nie wiem jak ta karta będzie wspułpracować (chodzi o AGP) z moją płytą główna ENMIC 8TCX2+ (6 PCI, 1 AGPx4, 3 DIMM, Audio) VIA VT8366A Apollo KT266A? Jeśli był już taki temat to sory, używałem opcji szukaj ale nic nie znalazłem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubuŚ Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Bedzie wszystko ok, przyrost wydajnosci z agp 4 na agp 8 jest kilka procent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Wielkieee THX :D ide zamawiać karte :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Bedzie wszystko ok, przyrost wydajnosci z agp 4 na agp 8 jest kilka procent Taaak.... straszny przyrost.... niech uważa żeby mu kompa nie spaliło... O czym Ty człowieku mówisz? On ma płytke pod AGPx4 a karta pod AGPx8 więc o jakim przyroscie wydajnosci Ty mówisz? Zacznij czytać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*lukasrz* Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Bedzie wszystko ok, przyrost wydajnosci z agp 4 na agp 8 jest kilka procent Taaak.... straszny przyrost.... niech uważa żeby mu kompa nie spaliło... O czym Ty człowieku mówisz? On ma płytke pod AGPx4 a karta pod AGPx8 więc o jakim przyroscie wydajnosci Ty mówisz? Zacznij czytać... nawet na mobo z agp x4 a agpx8 przy karcie agpx8 roznica znikoma, moze 300pkt w marku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Bedzie wszystko ok, przyrost wydajnosci z agp 4 na agp 8 jest kilka procent Taaak.... straszny przyrost.... niech uważa żeby mu kompa nie spaliło... O czym Ty człowieku mówisz? On ma płytke pod AGPx4 a karta pod AGPx8 więc o jakim przyroscie wydajnosci Ty mówisz? Zacznij czytać... nawet na mobo z agp x4 a agpx8 przy karcie agpx8 roznica znikoma, moze 300pkt w marku Chyba 30marków.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*lukasrz* Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Bedzie wszystko ok, przyrost wydajnosci z agp 4 na agp 8 jest kilka procent Taaak.... straszny przyrost.... niech uważa żeby mu kompa nie spaliło... O czym Ty człowieku mówisz? On ma płytke pod AGPx4 a karta pod AGPx8 więc o jakim przyroscie wydajnosci Ty mówisz? Zacznij czytać... nawet na mobo z agp x4 a agpx8 przy karcie agpx8 roznica znikoma, moze 300pkt w marku Chyba 30marków.. fakt, przesadzilem no ale 30 to tez malo , kolo 150 bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 To co qurde qpować czy nie? Bo na nową płyte to ja nie mam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*lukasrz* Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 To co qurde qpować czy nie? Bo na nową płyte to ja nie mam :P oczywisice ze kupowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 To co qurde qpować czy nie? Bo na nową płyte to ja nie mam :P Zajżyj TU.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Już zamówiłem to :D Dziś chyba wpłace kase na konto :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...