Rysiek2 Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Cześć Mam mały problem z w/w programem tzn. zainstalowałem już ASPI 4.71 pod Wiondows XP, program się piękinie uruchamia ale (mam 2 CD-Rom + dodatkowy z Alcohola 120% w sumie są trzy a on ten program widzi tylko ten Alcohola i jeden z CD-Romów (u mnie E), a reszty nie. A jak mu wkładam płytkę to pojawia sie komunikat że w napędzie nie ma płyty. A jak wezmę w ustawieniach deaktywuj sterowniki ASPI to znowu pojawiają sie trzy CD-ROM tak ja zawsze było ale pojawia sie komunikat że nie ma w napędzie płytki a rzecz jasna jest. Pierwszy raz mi się taka sytuacja zdarza po instalacji od nowa Windy. Wiem że to co napisałem jest troszkę skompliowane ale trudno coś takiego opisać w prosty sposób. W każdym razie jeżeli ktoś z was miał coś podobnego lub wie jak rozwiazać ten problem to prosze o odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Sprobuj sciagnac Forceaspi 1.8 (nie wiem ktora wersje aspi wgrywa ale moze pomoze). Po rozpakowaniu daj najpierw "killaspi" (albo cos podobnego :) ) aby wywalic poprzednie aspi, a nastepnie daj "instaspi" i przeladuj kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rysiek2 Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Dzięki za rade zainstalowałem te 1.8 i nie wiem jak to zrobiłem ale teraz jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...