TITOLD Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 czesc pisze do was poniewaz chce sobie kupic plyte glowna ale nie wiem jaki model doradzcie mi.Chce plyte zeby pasowal do niej amd duron 1300 a po tem zeby wszedl athlon 2.0,zeby byla na sdr 133,i zeby miala koniecznie agp x8.Z góry dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 no nie wiem czy taka znajdziesz :D polaczenie sd i agpx8 ;) chyba nie ma takiego chipsetu zeby to i to obslugiwac ale moge sie mylic ostatnie mobo na sd bylo na sisie a tam agpx8 nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 ostatnio siedze w płytach i muszę cię zmartwić - czegoś takiego się nie produkuje (nie wiem czy w ogóle powstawały takie hybrydy) na przestrzeni ostatniego półtora roku chyba że będzie to jakaś mało znana firma bo najwięksi nie mieli czegoś takiego w swej ofercie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elf_ Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Jak nie masz kasy kup jakąś tanią płyte pod ddr z agp 8x. Sdramy sprzedaj i dołóż troche do ddr-ów. Sdram pod Athlona 2000+ i szybsze :D to by była wielka pomyłka :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...