GoRNNi Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 na alcoholu chcialem wypalic 2 plytki z .bin i .cue ; ale komp mi dukrotnie zwisł ........ na nero nie rozpoznaje plytek - tj sadzilem ze to blad w ustawieniach ale nawet pozniej zorientowalem sie ze wciskajac :info cd' nagrywarka nie jest w stanie odczytac calej wolnej przestrzeni na plycie (pokazuje mi 703 mb wolnego z plyt 800 i 870 mb) ; po paru radach 'ziomow' z gg pobawilem sie w nero (ustawienia) >> doszedlem do mozliwosci 'proby' wypalenia plytki ; proby poniewaz stracilem kolejne 2 plytki poprzez zwis kompa na samym wstepie wypalania (podobnie jak na alcoholu) nagrywarka Yamaha x20 -------> http://www.cdrinfo.pl/cdr/hard/YamahaCRW2200E/7.php3 (wedlug info na stronie powinna sobie jeszcze radzic) chce tylko wiedziec czy moze byc za stara i nie odczytywac dobrze plytek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 jest coś takie jak overburnig czyli nadpalanie w nero jest taka opcja ...... 2 skoro ci komp zawisł przy nagrywaniu tych płytek to znaczy że one są do wyrzucenia.a te płytki spróbuj daemon toolsem potraktować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoRNNi Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 coś takiego jak overburning nie pomaga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 aż mi sie nie chce wierzyć na serio ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...