sector Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 mam pytanie odnosnie idei. ostatnio cos sie chyba im spieprzylo i wiem ze nie dziala sprawdzanie stanu konta anie w telefonach na abonament ani w tel na karte. nie wiecie co sie dzieje ? masz ktos moze pop'a i wie jak sprawdzic stan konta? wczesniej dzialalo *124*# ale teraz pod tym numerem mi wyswietla ze stan konta to 0.00pln a wciaz moge wysylac sms'y i dzwonic wiec jakas lipa. ktos wie jak i ocb? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 zapraszam na elektronikę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 zapraszam na elektronikęok sorx :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaser Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 U mnie dziala (idea mix). Numer *124*# wyswietla tylko aktualny stan konta, nie pokazuje kapitalu zlotowek (w idei mix) . Numer dla sprawdzenia stannu konta byl chyba *111 pozniej 1, ale pewien nie jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 POP - kod *124*# u mnie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 to ładny lol. dzisiaj juz mi tez działa. a nie działało wczesniej. moze cos naprawili. a moze cos sie na dolnymslasku spieprzylo nie mam pojecia :-) teraz to juz nie wazne. dzieki za odpowiedzi :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Nieraz nie diala sprawdzenie kodem... moze jakies przeciazenie sieci bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Ja wiem ze bylo kiedys cos takiego na abonament ze dzwoniles na jakis numer i mowili ci ile masz jeszcze darmowych minut. Pamieta ktos te numer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Ja sie podczepie pod topic. Dzwonie pod *22 zeby wylaczyc poczte glosowa, podaje haslo a automat mowi ze nie ma w tej chwili odpowiednich danych do wykonania operacji i laczy mnie z konsultantem ale mi sie nie chce z nim gadac i chyba sie za to placi. O co chodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Qrcze, we Wrocławiu na Krzykach nie działa IDEA :( Ktoś wie co się stało? Czy gdzieś jeszcze jest ten problem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Ja sie podczepie pod topic. Dzwonie pod *22 zeby wylaczyc poczte glosowa, podaje haslo a automat mowi ze nie ma w tej chwili odpowiednich danych do wykonania operacji i laczy mnie z konsultantem ale mi sie nie chce z nim gadac i chyba sie za to placi. O co chodzi ? Nawet jak sie polaczysz z automatem to placisz. Bodajze 1 zl PLN. Gadasz ile wlezie, a tyle samo zaplacisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...