swis Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 wiec jak w temacie, jaka jest graniczna temperatura na bartonie 2500+, nie mam zabardzo gdzie i z kim porownac:( w stanie spoczynku mam 37stopni w czasie gry, filmow itp max 45-50 stopni. jak Wy macie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*lukasrz* Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 wszystko OK ja na 2000+@3200+ mam w spoczynku 54C a w stresie nawet 65C :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kica4 Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Z tego co wiem to dopuszczalna temp to 85C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej007 Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Zaleca sie żeby w czasie ciągłej pracy ta temperatura nie przekraczała 60-65* Dla procków AMD i 40-43* dla płyty głównej. Powyżej 40 stopni mają prawo świrować pamięci. I dyski też nie lubią za bardzo takich temperatur. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Z tego co wiem to dopuszczalna temp to 85C Do podpisu nie wolno wstawiać żadnych obrazków, a jedyne linki, które można w nim umieszczać, to linki do konfigu (strony www z konfigiem) i benchmarków (wyników testów) oraz do topików na forum.purepc.pl (również tych w dziale "Giełda"). Linka do własnej strony www nie umieszcza się w podpisie, ale w innym polu profilu (link dostępny pod ikoną ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figer Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 ja mam 2500+@ponad3200+ bez zmiany pradu i AIDA32 pokazuje mi 31 z czujnika na plycie, procek 41 a dioda zaszyta w procesorze 51. Mysle, ze masz spox w normie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swis Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 najlepsze jest to ze aida pokazuje mi CPU na plycie 33, a dioda 46, naprawde glupie to jest i nie wiedziec komu ufac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ex Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 na 2500@3200 mam w idle ok. 49 w stresie do 55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...