Skocz do zawartości
szygum

EpoX 8KDA3+

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jakie jest Wasze zdanie na temat tej płyty?

Sam jestem posiadaczem tej płyty i mam pewien niedosyt(wraz ze zmiana BIOS na datowany na 16.07.04 znikneła opcja AMD K8 Cool'n'Quiet control ,- podobno ta płyta nie obsługuje wogóle tego standardu )

Moja konfig. to EpoX 8KDA3+ , AMD64 3000+, GEiL 3200 CL2,5 2x512MB, Gainward FX5900XT

Pozdrawiam i oczekuje na komentaże innych posiadaczy tegoż EpoX'a

Szymon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem ta plyte do wczoraj :)

Dzisiaj mam juz Abita NF7-S.

A jesli chodzi o samego Epoxa to fajna plyta ale...

Wlasnie jest jedno ale. Dzwiek. Jesli nie ma sie dodatkowej karty aka Live! i korzysta sie z kodeka(ja mialem CMI) to moze czlowieka szlag trafic :). Dlateogo wymienilem ja na Abita :P.

Ale nie biorac pod uwage dzwiek to super pyta. Nie mialem z nia problemow i polecam ja wszytkim z dodatkowa karta PCI :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tą płytke a koledze wyzej pomyliła sie chyba z rda pod athlona xp maszynka fruwa i u mnie działa Cool'n'Quiet z tym ze mam jeszcze starszy bios ogólnie płyta wypas, pytanie o ile bez steresu moge podciagnac napiecie proca ?? zresztą na pudle piesze ze jest zgodna z Cool'n'Quiet

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tą płytke a koledze wyzej pomyliła sie  chyba z rda pod athlona xp maszynka fruwa i u mnie działa Cool'n'Quiet z tym ze mam jeszcze starszy bios ogólnie płyta wypas, pytanie o ile bez steresu moge podciagnac napiecie proca ?? zresztą na pudle piesze ze jest zgodna z Cool'n'Quiet

Masz racje :P

Za wczesnie rano bylo :) i walnalem glupote ;) :P

Wkoncu jestesmy ludzmi i kazdy moze sie pomylic :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...