szygum Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Witam! Jakie jest Wasze zdanie na temat tej płyty? Sam jestem posiadaczem tej płyty i mam pewien niedosyt(wraz ze zmiana BIOS na datowany na 16.07.04 znikneła opcja AMD K8 Cool'n'Quiet control ,- podobno ta płyta nie obsługuje wogóle tego standardu ) Moja konfig. to EpoX 8KDA3+ , AMD64 3000+, GEiL 3200 CL2,5 2x512MB, Gainward FX5900XT Pozdrawiam i oczekuje na komentaże innych posiadaczy tegoż EpoX'a Szymon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Mialem ta plyte do wczoraj :) Dzisiaj mam juz Abita NF7-S. A jesli chodzi o samego Epoxa to fajna plyta ale... Wlasnie jest jedno ale. Dzwiek. Jesli nie ma sie dodatkowej karty aka Live! i korzysta sie z kodeka(ja mialem CMI) to moze czlowieka szlag trafic :). Dlateogo wymienilem ja na Abita :P. Ale nie biorac pod uwage dzwiek to super pyta. Nie mialem z nia problemow i polecam ja wszytkim z dodatkowa karta PCI :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Ja mam tą płytke a koledze wyzej pomyliła sie chyba z rda pod athlona xp maszynka fruwa i u mnie działa Cool'n'Quiet z tym ze mam jeszcze starszy bios ogólnie płyta wypas, pytanie o ile bez steresu moge podciagnac napiecie proca ?? zresztą na pudle piesze ze jest zgodna z Cool'n'Quiet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Ja mam tą płytke a koledze wyzej pomyliła sie chyba z rda pod athlona xp maszynka fruwa i u mnie działa Cool'n'Quiet z tym ze mam jeszcze starszy bios ogólnie płyta wypas, pytanie o ile bez steresu moge podciagnac napiecie proca ?? zresztą na pudle piesze ze jest zgodna z Cool'n'Quiet Masz racje :P Za wczesnie rano bylo :) i walnalem glupote ;) :P Wkoncu jestesmy ludzmi i kazdy moze sie pomylic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Zupdatowałem bios do takiego co ty i mam dalej opcje amd Cool'n'Quiet wiec obejzyj jeszcze raz wyszystkie opcje w biosie aha i jak ci sie ten procek kreci ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 update na nowym biosie zaczął sypac resetami dzis jeden za drugim zrobiłem clear cmos i dalej stał sie stabilny jednak faktycznie znikneła opcja Cool'n'Quiet wtf?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...