@ndrew Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 przed instalką przeniosłem sobie bardzo ważne dane na dysk E. Następnie podczas instalki usunąłem wszystkie partycje ( również E :cry: )i założyłem 4.Sformatowałem tylko C (system) a z pozostałych zrobiłem 3 partycje D,E,F. Przez moją cholerną pomyłkę wtopiło mi moje dane. Jak mogę to odzyskać.Winxp pyta, czy je sformatować- dysków D,E,F nie formatowałem. Proszę o pomoc :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Witam Najpierw proponuję przeczytać to: Odzyskiwanie danych Masz dosyć trudną sytuację ponieważ nie skasowałeś czy formatowałeś partycję tylko ją zdjąłeś i z tym będzie trudniej. Możesz użyć kilku programów, jak nie pójdzie jednym to może innym. GetDataBack – podobno radzi sobie w takich sytuacjach PC Inspector File Recovery (link w artykule, który dałem ci wyżej) On-Track Easy Recovery Professional EasyRecovery Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metaldave Opublikowano 29 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2004 lub bad copy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...