jaszyn Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Z tego co zauważyłem można go podkrecić w biosie i tu mam pytanie czy ktoś podkręcał PIII550 i do ilu można?. aktualnie podkręciłem do 600 ale nie wiem ile wytrzyma Jaszyn :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Sam musisz sprawdzic. Jednym idzie na wiecej innym na mniej. Nie ma reguł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 Podaj więcej szczegółów: jaka płyta główna, jaka pamięć, czy procesor jest na jądrze coppermine. Polecam też lekturę w dziale FAQ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 poszukaj ja obstawiam ze pociagnie jakies 620-650 na niezmienionym napieciu jak przy dobrym chlodzeniu (WC) i wysokim Vcore osiagalne 700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 procesor to jak kobieta..., a kazda kobieta lubi inaczej i moze wiecej lub mniej... (a moze to mialo byc o facecie? :lol: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 procesor to jak kobieta..., a kazda kobieta lubi inaczej i moze wiecej lub mniej... (a moze to mialo byc o facecie? :lol: ) No tak, jak dobre WC to można wiecej :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 procesor to jak kobieta..., a kazda kobieta lubi inaczej i moze wiecej lub mniej... (a moze to mialo byc o facecie? :lol: ) No tak, jak dobre WC to można wiecej :lol: :lol: ;] [; ;] [; ;] [; ty to jednak prześmiewny jesteś ;] ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...