Monkas Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 A wiec mam kabel do telefonu podlanczany jast do portu COM 1 przy kompie i niewiem jak go skonfigurowac gdyz w programie z konfiguracja polaczenia mozna wybrac tylko port podczerwieni i poprzez kabel USB oraz za pomoca WEB BOX. Podejrzewam ze bedzie to za pomoca WEB BOX tylko nie wiem jak to skonfigurowac. POMOCY !!!!!!!!!!!! Za wszystkie odp. DZINKS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatekjunior Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No to masz problem! Nie wiedzialem ze jest kabelek pod coma! Ja uzywam IrDA podaczonego na plytke glowna i nie narzekam! A usluga webbox polega na wysylaniu plikow na serwer netowy i odbieranie najprawdopodobniej wapem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monkas Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 hej ludziska a dalo by sie go przerobic na usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Irda kosztuje ~20zl na MoBo, wiec jak masz jakis komis w poblizu to wymien ten kabelek na IR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 18 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2004 mam prosbe z innej beczki ale niema sensu by zakladac nowy temat... czy ktos z posiadaczy tego telefonu moglby wstawic tu lub mnie na maila/priva zdiecia zrobione tym telefonem? a wogole jak oceniacie ten model? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...