Boyco Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Witam! Temperatura przy tych ustawieniach to maksynalnie 45 stopni. Czytalem w innych wątkach o moddach napiecia na plytach głównych i stąd moje pytanie: Czemu nie moge bardziej podniesc napiecia na procesorze skoro plyta da rade nawet 1.85 wydusic z siebie? Dodam ze jest to jeden z wczesnych duronów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 no jak jeden z wczesnych to powinien sie dobrze OC co nie??? w koncu te 600 sie niezle krecly. Moja 650 chula na 1,1Ghz na FSB 170!!! czyli wypas! bije na glowe Antka Tb 1,2ghz (9x133) a byla od niego 4 razy tansza :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 No dobra ale co z tym napieciem? Czy 1.775 to max dla tego durnia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 spokojnie możesz zapodać 1.85V a wtedy na standardowym chlodzeniu pujdzie samym mnożnikiem 950 mozesz sie pobawić FSB , niektore egzemplarze chodza na 1000 i więcej , moja 600 chodzila na 980 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boyco Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 spokojnie możesz zapodać 1.85V a wtedy na standardowym chlodzeniu pujdzie samym mnożnikiem 950 mozesz sie pobawić FSB , niektore egzemplarze chodza na 1000 i więcej , moja 600 chodzila na 980 Tak ale juz przy ustawieniu 1.8 vcore komp mi nie wstaje :x U kumpla na MSI przy wyborze napiecia gorna granica bylo 1.775 a wiecej juz nie mozna bylo wybierac. (1.775 to max) :evil: U mnie mozna wybrac wiecej tyle ze sytuacja jest patowa. Propozycje? :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 25 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2002 sprawdz na plycie z mozlivoscia vcore 1.85V innej niz twoja, popraw chłodzenie zastosuj pastę , PS do tristan jak wyciagnales 360MHz z pamieci CLAPA u mnie powyzej 347zwicha dales radiatorki? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...