Borys_MB Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Potrzebuje uniwersalnego hasło do biosa na płycie ASUS P4-X i845 PE LAN. Zresetowanie odpada, bo mam plomby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 jaki bios award phoenix ami ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Potrzebuje uniwersalnego hasło do biosa na płycie ASUS P4-X i845 PE LAN. Zresetowanie odpada, bo mam plomby.Możesz go zresetować programem - nie trzeba plomb zrywać - jeżeli hasło jest tylko na BIOS. Jak chcesz to mogę podesłać programik - zajmuje parę bajtów. Chyba, że hasło jest założone na cały system - to wtedy to rozwiązanie odpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys_MB Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 spisalem tylko model plyty i nie wiem jaki bios. A programik z checia przyjme na adres. Borys_MB@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mostom Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 spisalem tylko model plyty i nie wiem jaki bios. A programik z checia przyjme na adres. Borys_MB@wp.pl Model płyty i rodzaj biosu nie mają znaczenia - programik wysłałem. Odpal go spod dos-a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...