MikeMan Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Witam, sprawiłem sobie nowy dysk SATA Maxtor 80GB 8 MB Cache,bo myslalem ze bedzie szybciej niz zwykle... Po 2 godzinnyh bojach odpalilem go,a potem zainstalowalem na nim system (tez nie bez klopotow,bo nie wiedzialem ze trzeba wgrac przy instalacji sterowniki od SATA) i.... spokój?? NIE nie do konca... Otoz nie moge wylaczyc normalnie kompa-musze z przyciska:P Kiedy klikam wyłącz komputer to wszystko robi sie niby OK,wylogowywanie,zamykanie systemu,chwile czekam...po czym gasnie monitor ale komp pracuje nadal i tak ciagle dopoki nie przytrzymam przycisku... Nie wiem co to jest..Czy to moze byc przez to SATA? Czy moze przez cos innego... Prosze pomozcie bo jest to troszke wqrzajace... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 No dobra a jaki masz system? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 I jaki konfig kompa :?: Podpis bys sobie jakis sprawil - moze to DUZO ulatwic i przyspieszyc :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 sp1 alllbo win update moze pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeMan Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Heh no tak...zapomniałem: windows XP Pro Athlona 1700+ Leadtek-winfast K7NCR18G PRO 2 256 Ram SEITEC Palit Daytona GeForce 4 Ti 4200 64Mb Tvout 8xAGP MAXTOR 80GB 8MB CACHE SATA Lite-On 52x32x52x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeMan Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 A no i ten moj Windows Xp Pro jest juz z SP1 A Windows update zrobilem od razu po instalacji (to byla pierwsza rzecz)sciagnelo mi 22 poprawki...Wiec to chyba nie to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...