Lizardus Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Bardzo mnie zdziwilo szybkie ukazanie sie w Polsce katy graficznej Geforce 6800LE firmy Gainward. Sprawdzalem na roznych(krajowych) oficjalnych stronach gainwarda i jedynie na polskiej ta karta jest opisana. Spawdzalem w wyszukiwarce google ten model karty i wyskakuje jedynie tylko polskie sklepy. Powinienem sie cieszyc jednak polska cena troche dobija.. - ok. 1250-1300zl. moze ktos juz wie w jakich krajach 6800LE juz wyszlo. Ja czekam na amerykanska premiere. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Czy mi sie zdaje czy gf 6800LE ma 8potokow i memy 256bit. A cena cos wysoka:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 ta karta wyszla juz z 2 tygodnie temu we francji gdzie obecnie mieszkam :) i kosztuje 249 euro wiec taniej niz w polsce :-). sam sie do niej przymierzam bo ma szybkie pamieci a jej system ultrashadow2 w DOOMIE kladzie na lopatki wieeele kart wiec raczej warto.pozdrawiem gladiac gladiac@tiscali.fr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Rzeczywiscie... 100 zl taniej w porownaniu do pcprojektu. Dzieki za info ale mnie nie interesuje strefa Euro tak jak cala i europa(ceny z sufity na wszystko-samochody, elektronika i itp). ja czekam na premiere w usa gdzie bede mogl kupic na newegg.com za pewnie ~200$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 za taka cene mozna juz miec pelnego gf 6800 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De łan Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ee, tam...Ostatnio przeglądałem forum Guru3D(temat o odblokowywaniu potoków w 6800) i tam od cholery ludzi już ma wersje LE. No i raczej nie z Polski ;) A karta nie tylko została okrojona do 8 potoków ale do tylko 3 jednostek VS :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...