maLy88 Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Witam. Kupuje kompa tak za pólotra miesiąca. Byłem zainteresowany Athlon XP 2500+ Barton. Ale zauważyłem że one zaczynają z hutrownii znikać. Co zrobić czy lepiej już teraz kupić tego procka i trzymac go w domu czy może czekać, a nuz pojawi się coś lepszego jak będe kupował. Co radzicie :? [/url][/google][/php] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Witam. Kupuje kompa tak za pólotra miesiąca. Byłem zainteresowany Athlon XP 2500+ Barton. Ale zauważyłem że one zaczynają z hutrownii znikać. Co zrobić czy lepiej już teraz kupić tego procka i trzymac go w domu czy może czekać, a nuz pojawi się coś lepszego jak będe kupował. Co radzicie :? [/url][/google][/php]jezeli koniecznie chcesz tego 2500+ to kup go teraz zeby potem nie bylo biegania i szukania / ale zawsze mozesz kupic mobila owiele lepszy w o/c A co do nowych rzeczy to lepiej nie brac bo nie przetestowane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 mialem znajomego co kompa tak prze pol roku kupowal potem sie okazalo ze jak go odpalil to byl w plecy 400.- zl poczekaj kupisz sobie potem wszystko bo pewnie ztanieje jak to w tej branzy bywa ... albo dolozysz troche wiecej i kupisz cos szybszego ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...