amras Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 niemoge przebić sie przez fsb 230 na moim athlonie 2000+... pamieatki i konfig jak w podpisie macie jakies pomysły zeby chociaż do 240 dojechać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 3 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2004 Zmienić płytę? Zmienić proca? Myślisz że każdy athlon z odblokowanym mnożnikiem ma obowiązek pójść powyżej 230? To i tak sporo, mój xp2200 nie chce powyżej 220. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jak kolega wyżej napisał z tym,że obstawiam płyte.do 225 niestabilnego doszedłem i dalej sobie odpuściłem.jak masz możliwośc to sprawdź na abicie procka jak pójdzie wyżej to możesz płytke zmieniać jak tak bardzo Ci zależy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ja przepraszam a co ma do teg procek? ma zablokowany mnoznik czy jak ze go obarczacie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a poza tym czego ty sie spodziewasz po dualu 2*512 na takim konfigu przekroczenie 230 stabilnie wcale nie jest latwe :evil: a juz na epoxie wrecz trudne, a porcek nie ma nic do gadania z fsb szczegolnie jak masz mnoznik odblokowany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_the Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 na epoxie wiecej niż 230 nie słyszałem , na :roll: DFI, Soltku i Abicie (po zastosowaniu paru stuczek) to raczej tak !!! :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomall0 Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Na na swoim 8rfa3I doszeslem do fsb 235 stabilne dalej juz tylko po zmianie plyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 na jakich pamieciach, bo chyba nie dual 2*512 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomall0 Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jedna kostka kingstona 512. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ciężko jest obsadzić 1GB na fsb 250 - podobno vipowi sie udało... ja mialem max 242MHz (i głupi sprzedałem tego NF7) - teraz na tych samych komponentach DFI dziala 233 :/ (AN7 chodzil 240) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Moj Epox niestety nie toleruje wyzej niz FSB 220 MHz...Trzeba by wymienic na cos lepszego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jedna kostka kingstona 512.no wlasnie doloz druga taka samą puśc w dualu na 230 stabilnie to wtedy bedzie cos, w singlu 230 to 99% abitow ciagnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amras Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Jedna kostka kingstona 512.no wlasnie doloz druga taka samą puśc w dualu na 230 stabilnie to wtedy bedzie cos, w singlu 230 to 99% abitow ciagnieja mam 230 w dualu 2x 512 jak chcecie moge wstawić scrina... a ciekawi mie to ze udało mi sie procka puscić stabilnie na 337x8 ale z jakim kolwiek wyrzszym mnoznikiem nie podnosi sie... a jak zdjołem przeróbke na mobile (mostki ołówkiem) to nie wsyatje nawet na 10x 215... wiec może to wina procka?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_zet Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 wierze Ci ze wyciagnales 230 na fsb, a czym testowales stabilnosc?? primem, to sprobuj goldmem, i wtedy mozemy porozmawiac o stabilnosci, mnie gry chodza stabilnie na 235 prime na 232 a goldmem wywala sie juz przy 225 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 moge wstawić scrina...lepiej wstaw screen'a, i popraw ort. :> co do tematu: trafiles na taki egzemplarz plyty ktory wyzej nie pociagnie, proste... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amras Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 jesli ktos ma serwer to moge mu przełać screen`a na maila bo mi republika padła... niemoge sie zalgować:/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amras Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 zaraz wkleje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amras Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 dobra weszlo u mnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 no super, ale przeciez nikt nie mowil ze Ci nie wierzy... ps: a nie mozna bylo edytowac posta? tylko 3 naraz ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...