domel.fm Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mam siec i 3 kompy 2 win xp z sp1 i jeden 98se. nie dziala mi udostepnianie plików miedzy kompami nie moge udostepniac plików z winów xp z 98 dziala bez problemma. z 98 moge odbierac na xp kach ale nie na odwrur i nie moge odbierac z xp na xp. mimo ze wszystko udostempnilem . w sieci widac wszystkie 3 kompy. na początku wszystko bylo gi ale po kilku dniach sie zjebalo i są objawy jak napisalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacH Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a masz wogóle dodaną usługe w XP "udostępnianie" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 mam siec i 3 kompy 2 win xp z sp1 i jeden 98se. nie dziala mi udostepnianie plików miedzy kompami nie moge udostepniac plików z winów xp z 98 dziala bez problemma. z 98 moge odbierac na xp kach ale nie na odwrur i nie moge odbierac z xp na xp. mimo ze wszystko udostempnilem . w sieci widac wszystkie 3 kompy. na początku wszystko bylo gi ale po kilku dniach sie <font color=red>[ciach]</font> i są objawy jak napisalem. czy ja dobrze rozumiem - na 98 widzisz pliki na kompach z XP, a spod XP'ka nie widzisz na 98 i drugim XP ?? Sprobuj w Opcjach Folderow/Widok/uzyj prostego udostepniania - ma byc wylaczone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 najlepiej postaw ftp i masz problem z glowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Jack Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 mam neostrade , serwer na linuhu i od niedawna windoze xp u siebie na kompie i od niedawna wystepuje u mnie problem z poloczeniem sie do netu i do serwera problem wystepuje losowo raz na 3 dni a czasem raz na 3 miesiace i trwa kilka godzin lub nawet dni naprawianie polaczenie i inne zeczy nic nie pomagaja kontrolka na swithu po prostu gasnie jak by kabel byl nie podlaczony wszystko bylo sprawdzane (zarabiane wtyczki po kilka razy , wymiana katy sieciowej na inna , restarty serwera i switha ) pzy windozie 98 problem nie wystepowal a ze to jest zwiazane z windoza XP to jestem pewny bo sasiad z innej sieci tez ma xp i podobny problem (maja neo na kilka kompuw i royter a wczesniej mieli linuha i tez to samo bylo ) wiec mam pytanie : czy ktos mial cos podobnego u siebie i czy mozna jakos temu zaradzic nie wymieniajac windozy XP na inna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 pogadaj z paranoikiem, bo smierdzi to jakimis zlymi ustawieniami serwera, a co jak co... on na pewno Ci pomoze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Jack Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 masz do niego jakis kontakt ?? bo juz sie ludzi pytalem i nikt nic zaradzic nie potrafil oprucz zmien windoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dread_lord Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 moze switch lub router sie sypie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Jack Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 mozliwe ze swith tego nie wymienialem jeszcze bo niemam z kad wziac czegos na pomianke ale ja juz naprawde niewiem co jest pzyczyna raz mysle ze to innym razem ze cos innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 blackjack http://forum.purepc.pl/search.php potem wpisz w szukaj autora ParanoiK i napisz do niego PM. Koles jest dobry w te klocki, ale strasznie zajety. Moze przy ukladach troche Ci pomoze. Jego GG niestety nie moge Ci udostepnic, jesli ma w profilu, to bedziesz mial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black-Jack Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 juz mu napisalem na poczte poczekamy zobacazymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...