preket Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam. Mam problem z wyborem procesora amd.Obecnie mam durona 1200 podkreconego na 1400.Chce go zmienic na cos wydajniejszego.Procki o ktorych myslalem to: Athlon 2000+ Sempron 2200 Duron 1800 Co wedlog was bylo by najlepsze chodzi mi głownie o gry,filmy i internet. Szczegolnie o gry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Athlon 2000 ;] najlepszym jest wyborem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szoszon Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Atlon 2000+ na rdzeniu Thorton :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preket Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dzieki za Super szybką odpowiedz :D Czyli athlon 2000 :) Teraz pytanie mozna trafic na Athlona z odblokowanym mnoznikiem jak to sprawdzic po oznaczeniach.Z jakim oznaczeniem najlepiej sie krecą i do ilu ? :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przyklejony o odblokowaniu tam sobie poczytaj ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 generalnie rzecz biora kupujac w sklepie watpie ze trafisz na procesor z dblokowanym mnoznikiem , amd blokowalo mnoznik we wszystkich procach wydanych po 39 tygodniu 2003 roku wiec kazdy nowszy ma zablokowany , 2000+ Thorton to najleprzy wybur bo bedziesz mogl go (jesli bedziesz chcial) zbartonowac , co do krecenia sie procesora to KAZDY PROCESOR SIE INACZEJ KRECI :!: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preket Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wiesz nie kupie w sklepie :) Moze przejade sie na gielde komputerowa. Czyli generalnie kazdy procek przed 39 tygodniem ma odblokowany mnoznik ? Zrobienie bartona polega na polaczeniu mostkow czy przecieciu ? Bo jak to drugie to jak cos nie wypali to pewnie nie uznaja mi gwarancji :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kazdy proc sprzed 39 tygodnia 2003 roku MA ODBLOKOWANY MNOZNIK , zeby z thortona zrobic bartona LACZYSZ mostek L2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...