chrze Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Witam mam pytanie nie wiem co kupic althlona xp 2600+Fsb333 czy Celerona D Fsb 533 L2 256k 2.66 ghz a jak athlona To jaka płytka taka do 400zł żeby obslugiwała sata dualram i dobrze sie Athlon Podkręcał I Była Duza Wydajnośc A kompa nie mam zamiaru używac W grach to moze celeron bedzie bardziej wydajny Prosze o odpowiedzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Athlon i Abit NF7-S, ewentualnie DFI Infinity. Celerony można sobie odpuścić, nawet jeśli nie grasz ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrze Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Moze jakiś bardziej dokładny opis tej płyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrze Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 A oto Moje gg 2059074 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxx Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30446146 moj proc zlame kazdego CELKA i nakopie mu do dupe :-) a cena jest tez ok :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...