zax Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Od jakiegoś czasu mam problem z wyświetlaniem kolorów podczas oglądania wszelkich filmów (dvix,xvid,mpeg itp...). Nic nie zmieniałem w opcjach kodekow, przeinstalowywałem je. I nadal mam to samo nie wiem jak to naprawić HELP :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Odinstaluj wszystkie kodeki i zainstaluj najnowszego DShowPack, tam sa prawie wszystkie potrzebne kodeki... i nie instaluj żadnych dodatkowych! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zax Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 pupa i tak mam rozjasniony obraz nadal i kolory jakos bardziej jaskrawe ;p wiec HELP AGAIN :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Start=>Ustawienia=>Panel Sterowania=>Ekran=>Ustawienia=>Zaawansowane=>Zakładka z ustawieniami twojej karty. Tam masz możliwość zmiany ostrości, koloru, jasności w filmach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zax Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 [gluteus maximus] nic nie dalo HELP :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 w divixie masz opcje regulacji barwy i tym podobnych ... podobnie jak w telewizorze... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
night_crawler Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 ustawienia nakladki (overlay) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$McFly$ Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 mialem kiedys identyko problem !! ustawienia nic nie dawaly ! odinstalowalem sterowniki do karty graficznej i zainstalowalem oficialne z nvidi i pomoglo ! sprawdz to! daje 100% ze pomoze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...