szymy Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Mam pewien problem...Otóz w domu mam 2 komputery...1 z nich pracował w sieci dopóki nie siadł na nim dysk...Ostatnio dowiedziałem sie, że mozna stworzyc siec gdzie stacja robocza nie musi posiadac dysku i bootuje sie z serwera...Na "serwerze" mam xp-ka...Oba kompy połaczone sa siecia ethernet...I nie wiem jak skonfigurowac serwer w windzie xp tak aby terminal bezdyskowy mógł sie bootowac z serwera...Prosze o pomoc !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 dawno to bylo.. ale z tego co pamietam to tylko windy serii "SERVER" maja taki 'ficzer'... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stona Opublikowano 10 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2004 tez dolaczam sie do powyzszej prosby znalazlem cos na pcworld , ale chca pieniazki za przeczytanie :/ http://www.pcworld.pl/artykuly/41626.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...