DziuraWy71 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Nom wlasnie- ja to jestem szczesliwiec :P ma ktos sposob jak wgrac poprzedni BIOS na ta kosc ?? na tym biosie cicho i glucho. NIC NIE WIDAC NA MONITORZE !! aha i nie piszcie o tym ze trzeba taka sama plyte znalezc bo nikt z moich znajomych nie ma..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 Nom wlasnie- ja to jestem szczesliwiec :P ma ktos sposob jak wgrac poprzedni BIOS na ta kosc ?? na tym biosie cicho i glucho. NIC NIE WIDAC NA MONITORZE !! aha i nie piszcie o tym ze trzeba taka sama plyte znalezc bo nikt z moich znajomych nie ma..... porgramator bios i sprawa prosta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziuraWy71 Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 a skad cos takiego ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 znajomi elektornicy ?? serwis komputerowy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 Albo na allegro. Ja tak zrobilem. Wyslalem zaplacilem 14,90 za usluge i dostawalem dzialajaca kostke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirTIM Opublikowano 8 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2004 a jaka to kostka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 9 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2004 PM49FL004T. Wysylasz do kolesia swoja padnieta kostke i po paru dniach masz w domu dzialajaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...