miodek Opublikowano 5 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2004 jak w temacie, szukam starego juz dosc moda wyciszajacego HDD za pomoca niedzialajacego cd-romku, a raczej za pomoca obudowy od cd-romu pamietam ze byla tam charakterystyczna gabka - w tej chwili mam w biurku twardziele ladnie wyciszone i chlodzone blokami wodnymi miko, jednak chcialbym je wsadzic wreszcie normalnie do chiefteca zastanawiam sie tez czy z rurek miedzianych nie zrobic czegos w rodzaju bloku wodnego na twardziela, probowal juz ktos cos takiego? jeszcze jedna rzecz, w obudowach chiefteca sa dosc charakterystyczny srubki, nie chodzi mi bynajmniej o te co reka mozna przykrecac i dokrecac, ale te ktore za cholere nie wiem jak wywalic chce sie pozbyc tych 2 pułeczek na koszyczki na twardziele z obudowy, ale nie mam pomyslu jak bezpiecznie to zrobic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nazir123 Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Z samych rurek miedzianych??? A jak widzisz przymocowanie tego do dysku? Co z odbiorem ciepła - przecież jakaś powierzchnia styku musi być ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eq4ever Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 te "srubki" to sie nity nazywaja... ;) Przewierc je i po sprawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddie Chopin Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 mozna tez im u-j-e-b-ac lebki, ale to moze byc bardziej hardcore'owe ;-) najprosciej przewiercic i po sprawie... AVE!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...