mik Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Mianowicie: - po podlaczeniu dysku i wlozeniu plytki startowej z windowsem 2000 proffesional w momencie kiedy przychodzi do wybrania miejsca do zainstalowania systemu i podzialu dysku na partycje... pokazuje mi ze mam 131XXX wolnego miejsca do zrobienia partycji. Gdzie brakujace 60 - 70 GB ? Bede bardzo wdzieczny za wszelkie sugestie Dysk jest nowy i podlaczony do Epox'a 8rda3+, wszystko chodzi na Bartonie 2.5+ @ 3.2+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 --- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mik Opublikowano 6 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2004 Sorry za zasmiecanie, prosze moderatora o skasowanie topicu bo to faktycznie 10 post na ten temat... Search mi umknal =p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...